yaramas3427
SMS Activated
Gaziantep yatmistir birde ziraat Bankası hesap kartınıza kayıtlı telefon ile 4747 ye sms ile hesabınızı kontrol edebilirsiniz örnek 4747 BAKIYE 5009 hesap no son 4 haneyi yazarak iyi günler
Ben il müdürlüğünü aradım izmir bu gece hesaplarda olaçağını söylediler
ya normalde benim buraya bu tür yazma huyum değildir kendi payıma yaniii biliyorumki bu sayfa içerisinde sadece ve sadece yatan ille paylaşılmakta akabinde gorüyorum boyle yazılanları filan bende binde bir olmak şartı ile yazma gereksimi hissediyorum izmir neden boyle oluyor ve evet bu sadece izmir için değil bazı illerdede aksaklıklar olabiliyor fakat izmire olan yada baska illere olan orneğin istanbula tokata ankaraya vs neden olmuyor istanbul hi şaşmıyor tabiri cağizse ay tamam para tamam ve bu aksaklıklar benim nacizane düşüncelerime gore devlete dayalı değil bunu yapan bankalar 1 değil 2 değil 3 değil bu hep boyle oluyor aslında ben şahsen bu duruma alışmış durumdayım fakat aynı maası ist de alıyor orası aksamazken burası aksadığı zaman insan piskoleji olarak sinir oluyor en güzel sozümde şu olsun dilerim allahımdan biz engelli insanlara bir mucize olsunda bu muhtaclıktan kurtulalım rabbim bir seyleri vesile yaparak tüm engellileri ve tüm fakir insanları muhtaclıktan kurtarıp zengin yapar insallah ta o zaman devletin parası kendine olsun boylelikle herkez rahat etsin geriye kalan düşüncelerim içimde kalsın vede herkese selam olsun saygılarımla..