2017 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

09.02.2017

1-Amasya
2-Kırklareli
3-Aksaray
4-Çankırı
5-Tokat

10.02.2017
6-Afyonkarahisar
7-Rize
8-Giresun
9-Uşak
10-Kırşehir

11.02.2017
11-İzmir
12-Malatya
13-Antalya

12.02.2017
14-Karabük
15-Bilecik

Arkadaslar inegol icin bi bilgi vercem sıkı bir kontrol var bakicilar lutfen bu gunler evde ayrilmasin en ufak bahanede bi cok insanin bakim paralari kesildi

Bursam evinden cikarken kapiya not yaz yapistir kizimin durumundan dolayi mecburen yaninda refakat etmek zirunda oldugum icin evde bulunamiyorum surekli okuldayim diye not yaz zilin uzerine yapistir

Keske cocuklarimiz herseye kendilerini odaklaya bilse anaya babaya minnet etmeseler analar babalar olarak. Allah omur verdi surece yasicaz hic yoksa bizlere bisi olsada cocuklarimiz kendilerini odakladigi gibi hayatlarina devam ediyo olurlar

Keske cocuklarimiz herseye kendilerini odaklaya bilse anaya babaya minnet etmeseler analar babalar olarak. Allah omur verdi surece yasicaz hic yoksa bizlere bisi olsada cocuklarimiz kendilerini odakladigi gibi hayatlarina devam ediyo olurlar
İnşallah engelli babasıyım bütün ümidimiz kendi ayaklarının üzerinde durabilmeleri acaba sosyal hizmetlere gidip durumu anlatsam mı diyorum yani kapıya not yazmam pek mümkün değil endiselendim simdi

Birşey sorucam ben kızımı hergün okula götürüyorum bizede gelip bulamazlarsa sorun olur mu? acaba

Iki hafta önce bizede gelmişler. Bende okuldaydım oğlumla birlikte. Telefon açtılar. okulda olduğumu söyledim. Sabahleyin evde olduğumu soyledim
Onlarda sabah geleceklerini soylediler. Tekrar baştan evrak yaptirdim ve teslim ettim. Istersen bildir.

Iki hafta önce bizede gelmişler. Bende okuldaydım oğlumla birlikte. Telefon açtılar. okulda olduğumu söyledim. Sabahleyin evde olduğumu soyledim
Onlarda sabah geleceklerini soylediler. Tekrar baştan evrak yaptirdim ve teslim ettim. Istersen bildir.
teşekkürler black16 yarın gideyim bildireyim ama yeni yerini de bilmiyorum sosyal hizmetlerin

bakım parası kesilenler.engelliye nasıl bakıcak

evdeki genc erkek cocuk ise girdi diye.para kesiliyorsa

o cocuk aldıgı maası evemi versin.gelecegini.dugununu neyle yapıcak
evlilik icin 60 bin tl biriktirmesi lazım.ev dosucek

konya bakım paraları hesaplara geçmiştir. güle güle harcayınız.

Geri