Arkadaslar inegol icin bi bilgi vercem sıkı bir kontrol var bakicilar lutfen bu gunler evde ayrilmasin en ufak bahanede bi cok insanin bakim paralari kesildi
İnşallah engelli babasıyım bütün ümidimiz kendi ayaklarının üzerinde durabilmeleri acaba sosyal hizmetlere gidip durumu anlatsam mı diyorum yani kapıya not yazmam pek mümkün değil endiselendim simdiKeske cocuklarimiz herseye kendilerini odaklaya bilse anaya babaya minnet etmeseler analar babalar olarak. Allah omur verdi surece yasicaz hic yoksa bizlere bisi olsada cocuklarimiz kendilerini odakladigi gibi hayatlarina devam ediyo olurlar
Birşey sorucam ben kızımı hergün okula götürüyorum bizede gelip bulamazlarsa sorun olur mu? acaba
teşekkürler black16 yarın gideyim bildireyim ama yeni yerini de bilmiyorum sosyal hizmetlerinIki hafta önce bizede gelmişler. Bende okuldaydım oğlumla birlikte. Telefon açtılar. okulda olduğumu söyledim. Sabahleyin evde olduğumu soyledim
Onlarda sabah geleceklerini soylediler. Tekrar baştan evrak yaptirdim ve teslim ettim. Istersen bildir.
teşekkürler black16 yarın gideyim bildireyim ama yeni yerini de bilmiyorum sosyal hizmetlerin