2018 EKPSS Sınavı İçin Çalışamaz Raporunu Değiştirme

hasibemelek

Üye
Üye
Katılım
Ara 12, 2013
Mesajlar
13
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaslar psikoz hastasıyım % 90 engelli raporum var fakat tedavi ile çalısamaz yazıyor raporumu yenilemek için ne yapmam lazım EKPSS sınavına girmek istiyorum 2018 de fakat hastaneye basvursam heyete girmeme izin verirler mi ? Daha doğrusu heyete girip çalısabilir raporu verirler mi bilgisi olan varsa yardımcı olsun...
 

unuttum.29

Moderatör
Moderatör
Katılım
Eyl 8, 2012
Mesajlar
1,068
Tepkime Puanı
98
Puanları
48
Merhaba hasibe,
Yeni bir rapor her zaman çıkarabilirsiniz.
Rapor çıkaracağınız hastanenin psikiyatrlarından biriyle, rapor için başvurmadan önce görüşüp durumunuzu izah ederseniz daha kolay olur işiniz.
Psikiyatristler, zaten hastalarının çalışmalarının, hastalıklarına iyi geldiğinde hemfikirdirler.
 

Hakan.60

Üye
Üye
Katılım
Nis 8, 2017
Mesajlar
253
Tepkime Puanı
2
Puanları
0
Bu tarz çalışamaz ibareli raporlarda en iyisi sürekli gittiğiniz psikiyatri doktorundan çalışmak istediğinizi felan söyleyerek öncelikle kendi doktorunuzdan onay alınmalı ve doktora hocam bana heyete verilmek üzere bir kağıt yazıp verin denmeli.doktor heyeteki doktora bir tavsiye mektubu (notu)yazıyor ve imzalıyor.bu kağıtla heyetteki doktora gittiğinizde heyet doktoru kağıdı okuyup genellikle de mektuptaki kararı yazıp onaylıyor.
Ben sürekli böyle yaptım.Her defasında da sorun olmadan hallettim.
Zaten sürekli gittiginiz doktor sizi topluma kazandırmak için elinden geleni yapıyor.bu sebeblede eğer gerçekten çalışabilir durumda iseniz mektuba Şöyle bir not düşüyor "bu hasta sürekli benim kontorollumdedir,hastalık tanısı şu dur,benim görüşüme göre tedavi ile calismasinda bir sorun olmayacaktır bilginize rica ederim"gibi şeyler.
Tavsiye ederim bizzat kendi başımdan geçen bir tecrübe
Dip not: tedavi ile çalışabilir ibareli rapor alırsanız rapor yüzdeniz düşer bilginiz olsun.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst