2018 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Merhaba arkadaşlar,

Şu korku tellalları gelmeden bilgilendirme yapayım; maaşımız e-devlette ödendi görünüyor. Muhtemelen bankaların keyfini bekliyoruz. Yani, ödemelerde herhangi bir sıkıntı yok. Kriz, bütçe, göçmenler vs. gibi sebeplerle insanların maaşlarının kesileceğine dair korkutacaklara şimdiden kulak asmayın derim. 1-2 gün önce-sonra olacak şekilde maaşlar ödenecektir. Saygıyla kalın...

Merhaba arkadaşlar,

Şu korku tellalları gelmeden bilgilendirme yapayım; maaşımız e-devlette ödendi görünüyor. Muhtemelen bankaların keyfini bekliyoruz. Yani, ödemelerde herhangi bir sıkıntı yok. Kriz, bütçe, göçmenler vs. gibi sebeplerle insanların maaşlarının kesileceğine dair korkutacaklara şimdiden kulak asmayın derim. 1-2 gün önce-sonra olacak şekilde maaşlar ödenecektir. Saygıyla kalın...

asla kesilmez,para çok dış ülkelere bile yardım gidiyor,kesilmesi mümkün değil

ben birsey sormak istiyorum konu acsammi acmasammi teredutte kaldim köye tasincam.suan dinar merkwzdeyim acaba adres.degisikligi yapinca engelli maasim.kesilirmi tekrar alabilirmiyim

arkadasşlar sakarya ayın 1 de bankaya yatmış fakat banka parayı calıştırıyor e devletten baktım yazıktır günahtır

Geri