2018 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öğlen vakti 11.00 de olsun yok 3.00 de olsun maas nasıl yatıyor anlam veremıyorum.gece 00.30 oldumu gün başında sıstem yatması lazım.öğle için vatandasın klavyeden enter tusuna basıyor olması gerekir

2018 Ocak Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

09.01.2018
1-Kars

13.01.2018
2-zonguldak
3-Sivas
4-Şanlıurfa

15.01.2018
5-istanbul
6-Ordu
7-Kocaeli

16.01.2018
8-Adana
9-Rize
10-Aksaray
11-Malatya
12-Çanakkale
13-Batman

Ankara evde bakım sistem değişkliği nedeniyle gecikmiştir.Büyük ihtimal bugün hesaplara yatırılcak...(Ank Evde Bakım)

Burada ahkam kesen ha bir gün sonra ha bir gün önce diyen LER. yarın iki çocuğum okula gitmeyecek yol parası nedeni ile 3+3=6 lira yok okula ara verecek çocuklar okula gitmeyeceklerindende haberleri yok uyudular sabah kalkınca bu gün okula gitmeyeceksiniz diyeceğim şimdi anladınızmı bir gün once bir gün sonra diyenler ama bu coğrafyanın lümpen proleteryası hameset yaptıkları için bunlar yaşanıyor.çünkü onlar anlamazlar adam gibi empati yapmazlar aga babaları gibi kurnazlık sanatını icra ederler.....

Değerli arkadaşım,

Öncelikle içinde bulunduğun bu durum için vallahi bende diğer sevgili üyelerimiz gibi çok üzüldüm ve tabiki de gayette çok hassas bir konu haklısınız.

Benim naçizane görüşüm gerçi akıl vermek gibi olmayayım haşa özür dilerim ama bende senin durumunu yaşıyorum ve bankaya rica ettim bana 500 TL lik avans hesap açtılar yani hesabimda hiç para olmadığı zaman ve çok zorda kalınca oradan biraz kullanıyorum gerçi o zamanda kullandığım kadar olan tutardan aylık 1.84 faiz işliyor ama zaten az kullanılınca çok az bir fark ödemiş oluyorsunuz naçizane tavsiyem düşünürseniz şayet.

Rahatsızlık verdiğim için tekrar çok özür dilerim

Saygılarımla

#anatomie kardes nasil actilar bu - hesabi bende ziraatten aliyorum birdonem subeye soyledim ama evde bakim maasi icin avans hesap acilmaz garanti maas deyil kesile bilir demislerdi sanki bu kadar ozelde calisanlarin garantisi var herkese var bize o da yok

[device_name] cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

2018 Ocak Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

09.01.2018
1-Kars

13.01.2018
2-zonguldak
3-Sivas
4-Şanlıurfa

15.01.2018
5-istanbul
6-Ordu
7-Kocaeli

16.01.2018
8-Adana
9-Rize
10-Aksaray
11-Malatya
12-Çanakkale
13-Batman 14 ankara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri