2018 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir çok site bu konunun hassasiyetinin yalan yanlış bilgilerle insanların nasıl mağdur olduğunun farkında değil. Farkında olsada umurunda olmadan asılsız bilgi paylaşımında bulunuyorlar. Her ay bu konuyu açarken yıllardır aynı konuda ricacı oluyorum ''yattığından emin olmadığınız illeri paylaşmayalım'' Teşekkür ederim hepinize bu konuda neredeyse hiç sorun yaşamıyoruz. Sizler emin olduğunuz an paylaşıyor bizlerde listemize ekliyoruz. Şuan Kars harici bir bilgi olmamaktadır. Asılsız haberlere itibar etmeyelim.

Maaslar zamlandigi icin ocak ayinda bazen gecte yatabiliyor.. Edirne 9 ila 12si arasinda yatar her ay ama gecmis yillarda ocak ayinda 18inde yattiginida gördüm.. Bekleyip görecegiz arkadaslar..

arkadaşla hayırlı akşamlar herkese bişey sorcam sakaryadan bir bilgisi olan varmı varsa rica ediyorum sakarualı arkadaşlar cevap yazrsa sevinirim

[MENTION=19553]gamzeyılmaz[/MENTION]
Sadece Sakarya değil henüz hiç bir ilden bir yattı bilgisi gelmemiştir. Takipte olunuz lütfen yatan iller oldukca mutlaka paylaşılacaktır.

sakaryalı kardeşler sakarya nezaman yatar

Selam arkadaşlar sakarya ne nezaman yatar bilgisi olan varsa rica ediyorum doğru yazsin şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri