2018 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmaniye li arkadaş ara ankayı söyle neden korkuyon maaş yatmadı de sor bakalım benimki yattı ben çektim senin en doğal hakkın ben aradım benimki yattı yönetici kimse düzeltin osmaniye bakım parası yattı yattı ara sor bakım sana bana inanmıyosan

Osmaniye li arkadaş ara ankayı söyle neden korkuyon maaş yatmadı de sor bakalım benimki yattı ben çektim senin en doğal hakkın ben aradım benimki yattı yönetici kimse düzeltin osmaniye bakım parası yattı yattı ara sor bakım sana bana inanmıyosan

Osmaniye80 tam anlaşılmıyor. Siz telefon ettiğiniz için mi yattı sizin bakım maaşı. Nereyi aradınız da yatttı sizin maaş.
Sizin ilceniz hangisi belki yatmadı diyen ile aynı ilçe değildir o yüzden yatmamıştır.

Arkadaş bende osmaniyede yim benimkisi de yatmadı ben Anlatanın nosu nu bilmiyorum bide bize geldiler gelir belgeleri istediler kontrolde kesince belge istemiyorlar ki

Arkadaş bende osmaniyede yim benimkisi de yatmadı ben Anlatanın nosu nu bilmiyorum bide bize geldiler gelir belgeleri istediler kontrolde kesince belge istemiyorlar ki

Malesef kesmiş olabilirler inş kesmemişlerdir eve gelip belge istemişlerse bişeyler olmuştur sen osmaniye merkez aile sosyal pol.ara 0 (312) 705 40 00 bu ankara bakanlık burdan rahatlıkla bilgi alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri