maaş kesilse bile 7 gün 8 gün 3 günlük bilen yatıyor hiç yatmamışsa sistemsel yada senin dediğin ilçe durumuna göre değişiyor
Bakım parasının yattığını duyururken il ile birlikte ilçe de yazılsa yattı yatmadı daha net belli olur.
maaş kesilse bile 7 gün 8 gün 3 günlük bilen yatıyor hiç yatmamışsa sistemsel yada senin dediğin ilçe durumuna göre değişiyor
Mersin den bilgisi olan varmı arkadaslar
Osmaniye li arkadaş ara ankayı söyle neden korkuyon maaş yatmadı de sor bakalım benimki yattı ben çektim senin en doğal hakkın ben aradım benimki yattı yönetici kimse düzeltin osmaniye bakım parası yattı yattı ara sor bakım sana bana inanmıyosan
Antalya inşallah yarın yatar kaç gündür aynı şeyler
Hatay bugün gece yatacak saygılar sunuyorum arkadaşlar
Osmaniye li arkadaş ara ankayı söyle neden korkuyon maaş yatmadı de sor bakalım benimki yattı ben çektim senin en doğal hakkın ben aradım benimki yattı yönetici kimse düzeltin osmaniye bakım parası yattı yattı ara sor bakım sana bana inanmıyosan
Evet merkezdeyimBi de sen osmaniyenin içindemi oturuyorsun lütfen söyle
Arkadaş bende osmaniyede yim benimkisi de yatmadı ben Anlatanın nosu nu bilmiyorum bide bize geldiler gelir belgeleri istediler kontrolde kesince belge istemiyorlar ki
Aradım ankarayı sistemsel hatalar var dedi.Malesef kesmiş olabilirler inş kesmemişlerdir eve gelip belge istemişlerse bişeyler olmuştur sen osmaniye merkez aile sosyal pol.ara 0 (312) 705 40 00 bu ankara bakanlık burdan rahatlıkla bilgi alabilirsin