2018 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ay NİYE böyle yaptılar anlamak mümkün SÜREKLİ suriyeli insanlar ülkeye geliyo BEN buna bağlıyorum okadar insanın masrafı çok onun için engelli vatan daşlarda bu yüzden mağdur oluyor

Bursa yatarsa ki hic sanmıyorum bu gece 1 dek sonra yatar yatmassa salı yatar en erken bi kaç aydır 14 un de yatiyor

Bu ay sanirim kaynak yok yoksa bu kadar gecikmez iller 13 ünde cogu yatmis olurdu bu aysa bi kac il ancak yatmis buda devletin maddi kaynak sikintisi oldugunu gosteriyor e haliyle engelliler de cok onemsenmiyor emekli memur bunlar oncelikli geliyor neyse hayirlisi olsun elbette odenecektir er yada gec herkese hayirli gunler

Her yıl yılın ilk maaşı birkaç gün geç yatıyor, geçen yıl İzmir dört gün geç yattı, memurların açıklaması yeni seneye evrak geçişi,en kısa sürede yatar inşallah.

Bu ay sanirim kaynak yok yoksa bu kadar gecikmez iller 13 ünde cogu yatmis olurdu bu aysa bi kac il ancak yatmis buda devletin maddi kaynak sikintisi oldugunu gosteriyor e haliyle engelliler de cok onemsenmiyor emekli memur bunlar oncelikli geliyor neyse hayirlisi olsun elbette odenecektir er yada gec herkese hayirli gunler

Yıl sonları olağan şeyler bunlar ölenler kalanlar denetimler eklenenler maaşı iptal olanlar filan normal yani.

Kaynak sıkıntısı olsa bunca memura emekliye v.s. zamda olmaz.heleki taseronlari memur olarak atayip başına bela almazdı devlet yani kısaca sabır edelim sıkıntı yok yatar inşallah rabbim devletimize zeval vermesin 2 gün sonra olsun bizim olsun

2018 Ocak Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

09.01.2018
1-Kars
13.01.2018
2-zonguldak
3-Sivas
4-Şanlıurfa
5-Tekirdağ (Teyit edilmedi)

TEKİRDAĞ YATMADİ !!! ..hangi sitede yattı yazıyor ...? Teyit ettikten sonra yazarsaniz daha dogru olur kanısındayım. ..Zira Tekirdag bekleyenler kesildi mi endişesi yaşıyorlar !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri