X xxmehmetxx03 4 Mar 2018 #42 gecelerinhakimi16' Alıntı: Bende yatmamış görünüyor Genişletmek için tıkla ... 3 te çekebilirsiniz arkadaşlar
gecelerinhakimi16' Alıntı: Bende yatmamış görünüyor Genişletmek için tıkla ... 3 te çekebilirsiniz arkadaşlar
G gecelerinhakimi16 SMS Activated 5 Mar 2018 #43 xxmehmetxx03' Alıntı: 3 te çekebilirsiniz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Saat 3 de baktım ben yatmamış
xxmehmetxx03' Alıntı: 3 te çekebilirsiniz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Saat 3 de baktım ben yatmamış
X xxmehmetxx03 5 Mar 2018 #44 yeni GELDİM BENDE yatmamış daha 4 buçuk gıbı gecıcek galiba siz NASI bakiyonuz
X xxmehmetxx03 5 Mar 2018 #45 ptt başvurduk hesaba bakalım DİYE bakamazsınız dediler siz NASI bakiyonuz bizim pembe kard hayret
G gecelerinhakimi16 SMS Activated 5 Mar 2018 #46 xxmehmetxx03' Alıntı: ptt başvurduk hesaba bakalım DİYE bakamazsınız dediler siz NASI bakiyonuz bizim pembe kard hayret Genişletmek için tıkla ... PTT yeni hizmet başlattı artık internet üzerinden mobil bankacılık şifresi alınabiliyor
xxmehmetxx03' Alıntı: ptt başvurduk hesaba bakalım DİYE bakamazsınız dediler siz NASI bakiyonuz bizim pembe kard hayret Genişletmek için tıkla ... PTT yeni hizmet başlattı artık internet üzerinden mobil bankacılık şifresi alınabiliyor
G gecelerinhakimi16 SMS Activated 5 Mar 2018 #47 Önceki sayfada bı arkadaşa yazdım nasıl bakildigini ordan bakabilirsiniz
G gecelerinhakimi16 SMS Activated 5 Mar 2018 #50 Yatmamış sabah mesai başlamadan yatmaz 9 civarı yatar diye dusunuyorum
X xxmehmetxx03 5 Mar 2018 #51 hep çektim BEN bu saatlerde NİYE böyle OLDU bilmiyorum içerimi düştü ki
G gecelerinhakimi16 SMS Activated 5 Mar 2018 #52 Bilmiyorum bu maaşın ne zaman hesaba geçeceği belli olmaz PTT zaten tuhaf bı kurum
G gecelerinhakimi16 SMS Activated 5 Mar 2018 #53 Belki pazar diye böyle olmuştur hafta içi olan günlerde belki gece yatıyor olabilir
X xxmehmetxx03 5 Mar 2018 #58 işte mavi kartlı olanlar baka biliyormuş biz bakamıyoruz sarı kart olduğu icin
G gecelerinhakimi16 SMS Activated 5 Mar 2018 #59 Ne fark varmış ki maviyle sarı arasında evet bugün doğum tarihi son rakam 0
X xxmehmetxx03 5 Mar 2018 #60 bu kartın özeliği YOK galiba mesala internetten alışveriş BİLE yapamazsın bu karla ama SEN yaparsın ÖYLE yani
bu kartın özeliği YOK galiba mesala internetten alışveriş BİLE yapamazsın bu karla ama SEN yaparsın ÖYLE yani