2019 Agustos Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

merhaba arkadaşlar Tokat e devlette güncellenmiş en son alınan ödeme tarihi 02.08.2019 tarihi yazıyor yarin yatar mı?

harbi bu karabükün sahibi yok ya 20/08/2019 diyor biz de de ne kaldı ki geriye eylüle ikisini beraber versinler bari, makbule gecer ;)

Geçen bayramda benim tarih normalde 13 tür ama 02 yazıyordu Ancak erken ödeme diye bir durum olmadı. Maalesef gününde aldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ama bu Bayram tam tarihe denk geliyor o yüzden çok yüksek ihtimal bayramdan önce yatırırlar. Tabi yatırılsa mutlaka bakanlık açıklama yapar

Izmır 9 ağustos olarak güncellenmiş hadi hayırLısı bekLeyip göreLim bakaLım

aynen bendede izmir 9 ağustos diye görunuyor demekki bayram öncesi yatıcak e devlet öyle diyor fakat umarım izmir yetkilileri yine bayram sonrasına çekmez aman allah korusun kaç aydır burnumuzdan getirdim bayram bayramımız olsun bari bu sefer .

Bugün ayın 2 si.. eğer öyle olsaydı bugün almanız lazımdı. Geçen Bayram aynısı benim içinde oldu ama erken yatırılmadı

Umarım dediğiniz gibi erken yatar ve müjdeli haberi buradan verirsiniz

Sirac kardeşim bendede kayıt yok yazıyor ama konya biliyorsun ayın 13 ödeniyor dolayısıyla bayrama denk eliyor büyük bi ihtimalle ödenir diyorum

Arkadaşlar kimsenin umudunu kırmak istemem ama bayram diye bir değişiklik olacağını sanmıyorum her il gününde yatacak şahsi fikrim

Geri