2019 Ekim Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Ekim Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Tokat
2-Edirne
3-Hatay
4-Kırklareli
5-Aksaray
6-Bolu
7-Sakarya
8-Afyonkarahisar
9-Osmaniye
10-Samsun
11-Kırıkkale

haber verenlere teşekkürler..

Konya ayın 13 de yatıyor fakat bu ay13 çu pazar gününe denk geliyor yatar mı acaba konyalı arkadaşlar

Sıraç haftasonuda olsa farketmez bizde ayın 13 ünde alıyoruz. O günün gecesi saat 12.35 de maaşınız hesaba otomatik olarak geçiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalyayı beklemeyin 15 e 17 e hatta 21 e kalır çünkü ben alcam diye evrenmidir nedir başladı aksilikler
6 aydır nakil yüzünden alamıyordum iki aydırda yatcak diye bekliyorum ekimde dendi senelerdir olduğu gibi tam maaşı kontrol edicekken durduk yere telefonun şarz yeri bozuldu bu kadar tesadüf olamaz bu 10 u geçti hep maaş yatcağı zaman bozulur
6 aydır ayın 10 unda gece 12 1 de lap diye yatan antalya ben alcam diye 11 i oldu bu vakit hala yatmadı kesin bir lanet.

Normaldir son ödeme gününe bakmayın geçersizdir o. Herkes her zamanki gününde alır . Bizimki bazen 10 gün önce yazar ama yatmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Geçen ay 13'ünde yatmıştı bakalım bu ay kaçında yatıyor.

Antalya e devlette 11 de yatacagıni gösteriyor gecen ayda e devletteki tarih neyse o tarihte yatmıştı 15 ve 17 tarihinde yatacagını düşünmüyorum bugün yatacak inşallah ...

Bu geceye kaldı sanırım antalya nasıl sistemleri varsa saat 1 1.5 da yatıyor 1 saat ileri turkiye 12 civarı dünya saatiyle yeni güne girince bu gece 1 dede yatmazsa unutun haftalık işletcekler demektir parayı 15 ine dek yatmaz.

Ekim Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Tokat
2-Edirne
3-Hatay
4-Kırklareli
5-Aksaray
6-Bolu
7-Sakarya
8-Afyonkarahisar
9-Osmaniye
10-Samsun
11-Kırıkkale