Kirklareli bakım maaşları yatmistir arkadaşlar
Nankörlüğe gerek yokValla ben bu hükümete hiç güveniyorum da ondan
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
1 | BOLU | 11 ARALIK |
2 | AKSARAY | 11 ARALIK |
3 | SAKARYA | 11 ARALIK |
4 | SAMSUN | 12 ARALIK |
5 | ANTALYA | 12 ARALIK |
6 | DİYARBAKIR | 12 ARALIK |
7 | EDİRNE | 12 ARALIK |
8 | KONYA | 13 ARALIK |
9 | ZONGULDAK | 13 ARALIK |
10 | MERSİN | 13 ARALIK |
11 | İSTANBUL | 13 ARALIK |
12 | MANİSA | 13 ARALIK |
14 | DENİZLİ | 13 ARALIK |
15 | ŞANLIURFA | 13 ARALIK |
16 | BİLECİK | 13 ARALIK |
17 | MALATYA | 13 ARALIK |
18 | KAHRAMANMARAŞ | 13 ARALIK |
19 | ANKARA | 13 ARALIK |
20 | ERZURUM | 13 ARALIK |
21 | BALIKESİR | 14 ARALIK |
22 | UŞAK | 14 ARALIK |
23 | KIRKLARELİ | 14 ARALIK |
24 | - | - - ARALIK |
Slm arakadaşlar e-devlet izmir bende kayıt bulunamadı yazıyor izmirdeki arkadaşlar sizdede böylemi acaba teşekkürler
Slm arakadaşlar e-devlet izmir bende kayıt bulunamadı yazıyor izmirdeki arkadaşlar sizdede böylemi acaba teşekkürler
nasıl yani bir hastaya iki kişimi bakıyor para kimin hesabına yatıyor yoksa yarıya bölünüp ikinizin hesabına mı yatıyor ilk defa böyle bir şey duyuyorumVallahi bende de kayıt bulunamadı yazıyor. Eşimin e-devlette görünüyor benim e-devlette görünmüyor. İkimiz aynı bakıcıdan bakım maaşı alıyoruz. Bakalım hayırlısı.
nasıl yani bir hastaya iki kişimi bakıyor para kimin hesabına yatıyor yoksa yarıya bölünüp ikinizin hesabına mı yatıyor ilk defa böyle bir şey duyuyorum
Kayıt bulunamadı yazıyorsa büyük ihtimalle yardım kesilmiş olabilir. Bağlı bulunduğunuz Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü arayıp sormanızda fayda var.
Bende İzmir'deyim benimki güncel görünüyor.
Bu nasıl bir sistem nasıl mantık.deprem oldu diye geçen ayın 6.sinda yattı izmir.vs ayın 14.u yazıyor ulan. bunu yazarken takvime hiç.mi bakmadiniz cahiller saat kaç oldu hala yok 3 yıldır bu paranın duzenili yattığını görmedim.sizin sosyal devlet anlayışınıza ben ne deyim.???
nasıl yani bir hastaya iki kişimi bakıyor para kimin hesabına yatıyor yoksa yarıya bölünüp ikinizin hesabına mı yatıyor ilk defa böyle bir şey duyuyorum