2020 Aralık Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARALIK 2020 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ(Güncellenecek...)

♿İLHESABA YATTIĞI TARİH
1BOLU11 ARALIK
2AKSARAY11 ARALIK
3SAKARYA11 ARALIK
4SAMSUN12 ARALIK
5ANTALYA12 ARALIK
6DİYARBAKIR12 ARALIK
7EDİRNE12 ARALIK
8KONYA13 ARALIK
9ZONGULDAK13 ARALIK
10MERSİN13 ARALIK
11İSTANBUL13 ARALIK
12MANİSA13 ARALIK
14DENİZLİ13 ARALIK
15ŞANLIURFA13 ARALIK
16BİLECİK13 ARALIK
17MALATYA13 ARALIK
18KAHRAMANMARAŞ13 ARALIK
19ANKARA13 ARALIK
20ERZURUM13 ARALIK
21BALIKESİR14 ARALIK
22UŞAK14 ARALIK
23KIRKLARELİ14 ARALIK
24-- - ARALIK

ARALIK 2020 EVDE BAKIM MAAŞI "e-devlet" ÜZERİNDE GÜNCEL İLLER(Güncellenecek...)

HATAY
NİĞDE
AFYON
ADANA
İZMİR
BURSA
KARABÜK
SİVAS
KOCAELİ
ORDU

Uyarı: Burası siyaset ortamı değil. Düşüncelerinizi burda yansıtmazsınız. Birbirinize hakaret etmek size hiç bir şey kazandırmaz.

Bu nasıl bir sistem nasıl mantık.deprem oldu diye geçen ayın 6.sinda yattı izmir.vs ayın 14.u yazıyor ulan. bunu yazarken takvime hiç.mi bakmadiniz cahiller saat kaç oldu hala yok 3 yıldır bu paranın duzenili yattığını görmedim.sizin sosyal devlet anlayışınıza ben ne deyim.???

Slm arakadaşlar e-devlet izmir bende kayıt bulunamadı yazıyor izmirdeki arkadaşlar sizdede böylemi acaba teşekkürler

Kayıt bulunamadı yazıyorsa büyük ihtimalle yardım kesilmiş olabilir. Bağlı bulunduğunuz Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü arayıp sormanızda fayda var.
Bende İzmir'deyim benimki güncel görünüyor.

Vallahi bende de kayıt bulunamadı yazıyor. Eşimin e-devlette görünüyor benim e-devlette görünmüyor. İkimiz aynı bakıcıdan bakım maaşı alıyoruz. Bakalım hayırlısı.
nasıl yani bir hastaya iki kişimi bakıyor para kimin hesabına yatıyor yoksa yarıya bölünüp ikinizin hesabına mı yatıyor ilk defa böyle bir şey duyuyorum

nasıl yani bir hastaya iki kişimi bakıyor para kimin hesabına yatıyor yoksa yarıya bölünüp ikinizin hesabına mı yatıyor ilk defa böyle bir şey duyuyorum

1 bakıcı 2 engelliye bakıyor diyor. Siz yanlış anladınız galiba. 2 engelliye birden bakabiliyor ve 2 maaş alabiliyor.

Bu nasıl bir sistem nasıl mantık.deprem oldu diye geçen ayın 6.sinda yattı izmir.vs ayın 14.u yazıyor ulan. bunu yazarken takvime hiç.mi bakmadiniz cahiller saat kaç oldu hala yok 3 yıldır bu paranın duzenili yattığını görmedim.sizin sosyal devlet anlayışınıza ben ne deyim.???

hocam bende 7 yıldır alıyorum adana her ayın 14 ile 16 arası kesin yatar bazan özel gün ve bayramlarda erken yatırdığı olmuştur ama ben her zaman ayın 18 zi olarak hedef koymuşumdur sizde öyle yapın kendinize izmir her ayın 15 de en geç yatar her ne pahasına olursa olsun 15 ne adapte olun erken yatarsa ne ala yani son ve geç bir tarih belirleyin kendinize 18 deyin 20 de 25 de ama normal tarihinden 3 gün sonrasına inandırın kendinizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri