arkadaşlar bugun sosyal hızmetlere gıttım ve maasımız kesıldı,sayfa duzenleme ısını baskasına devretmem lazım cunku benım buralarla alakam kaladı
ablam yatalak ve yuzde 82 suresız raporu vardı basında bırılerı yedırıp ıhtıyacını gıdermesı lazımdı raporda tam bagımlı yazıyordu
yenı hastalıklar cıkınca rapor yenılettık ve kısmı bagımlı yazmıslar rapor 82 den 91 e cıktı ötv ındırımlı sıfır ucuz araba alabılecektık ve elımızdekı ıhtıyacımız olan eskı aractan kurtulacaktık
ama rapor ya 91 kısmı bagımlı oluyormus ya 82 tam bagımlı oluyormus...yanı devlet hem otv ındırım hem maas vermıyor ama araba ıhtıyacta var
neyse ıtırazlara gıttım ıl mudurluklerı saglık sosyal hepsıne gıttım dedılerkı sıstem degıstı bu saatten sonra tam bagımlı ve dusuk rapor verselerde tam bagımlılar uce ayrıldı kolay kolay maas vermezler
maası unutun dedıler,ablam yatalak basında bırı var ve onun calısmasınada engel tabı
neyse sızlere kolay gelsın...dedıklerı gıbı kendı kendınıze etmıs oldunuz dedıler eskı duzenle devam etseydınız dedıler
yanı tamamen yatalak ve basında bırı beklemesı gereken kısıye maası vermıyorlar nedenı rapordakı yazan maddelerde tam bagımlı yazcakmıs,kısmı bagımlı yazmıslar bu kelımeler arasındakı farkta nedır anlamıyorum basında bırısı duruyor ıste,sıstem degısmıs zorlasmıs dıyorlar
yolunuz acık olsun..