İstanbul e devlette güncellenmiştir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamdolsun çoksukur Yüce Rabbime Elhamdülillah [emoji106][emoji106]Selam aleykum ben yeni uye oldum naxilsiniz
SM-J415F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet 15 haziran halen daha güncel ok [emoji106][emoji106] inşallah tüm illerin biran once yatmasi dilek vede temennilerimle en derin saygılarımlaHatay haziran ayi suan e devlette 15.06.2020 olarak güncellenmis. Insalah bu ay tüm iller erkenden yatar. Saygilar
Aynen öyle olacak gibi gözüküyor ama inşallah biraz daha fazla zam alabilme şansımız olursa çok çok daha ii olur çünkü valla artık neredeyse kuruşları hesaplar olduk ve muhtemeldir ki birçok kişide aynısını yapıyordur inşallah nice hayırlara vesile olur bu kısmetse alacağımız zam oranı zaten 3000 TL kredi çekmiştim ziraat bankasından işte kasimdada ödemeleri başlayacak nasip olursa eğer oyuzden yani aslında zammın yeri birazcık belli gibi [emoji106][emoji106]zam ağustos ayında yansıyacak yüzde 4.4 filan gelir oda 65 lira 1525 lira olur maaşlar
Gelecek ay zam kesinlesir lakin zamlı olarak yatmasi aynen ağustosta kismetse inşallah [emoji106][emoji106]Maaşlara zam gelecek ay sanırım. Peki belli oldumu ne kadar die bilgisi olan
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelecek ay zam kesinlesir lakin zamlı olarak yatmasi aynen ağustosta kismetse inşallah [emoji106][emoji106]
Neffos_C7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/Q
kardeş aynen dedğin gibi bizde 5000 çektik ağustosda kiramızda zamlancak zaten pazar meyve sebze uçtu yinede şükür ama asgari ücretin baya altında kalıoyor maaşlar eskiden biraz arada fark az idi enflasyon görünenden fazla ama yapacak birşey yok ya hiç alamazsak o daha kötü