2020 Nisan Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Arkadaşlar BAKİYE yazıp 4747 ye mesaj atıp maaşınızın hesapta olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. İnternet bankacılığı hesabı olanlar zaten bakabiliyor.

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nisan Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Tokat
2-Hatay
3-Antalya
4-Aksaray
5-Samsun
6-Osmaniye
7-Diyarbakır
8-Ordu
9-Edirne
10-İzmir
11-Karabük
12-Ankara
13-Denizli
14-Konya
15-İstanbul

Tabi telefon numaranız ziraat bankasında kayıtlıysa bakiye yaz 4747 gönder hemen öğren.

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slm ahmet hocam bi de sana sormak istiyorum.sorum şu bizim maaş kesilmişti 13 marttan itibaren bağlandı çok şükür.e devlette başlangıç 13 mart bitiş 30 mart ve ödemenin alındığı tarih 1 nisan yazıyor.ayrıca ek ödeme diyor.ek ödeme demesinin sebebi tam yatmadığı için mi.asil olması gerekmiyor mu ve nisanda martın tamamını mi alıyoruz.yoksa nisan i mı alıyoruz.maaşlar önceden yatıyor diye biliyordum

Slm ahmet hocam bi de sana sormak istiyorum.sorum şu bizim maaş kesilmişti 13 marttan itibaren bağlandı çok şükür.e devlette başlangıç 13 mart bitiş 30 mart ve ödemenin alındığı tarih 1 nisan yazıyor.ayrıca ek ödeme diyor.ek ödeme demesinin sebebi tam yatmadığı için mi.asil olması gerekmiyor mu ve nisanda martın tamamını mi alıyoruz.yoksa nisan i mı alıyoruz.maaşlar önceden yatıyor diye biliyordum
kardeşim mart ayının maaşı nisanda yatıyor 13 mart ile 31 mart arası yatar sana mayıs ayında nisan ayının maaşını alırsınız miktar olarak kaç yazıyor 18 gün lük yatar sana

Nisan Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Tokat
2-Hatay
3-Antalya
4-Aksaray
5-Samsun
6-Osmaniye
7-Diyarbakır
8-Ordu
9-Edirne
10-İzmir
11-Karabük