2020 Şubat Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Şubat Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Amasya
2-Aksaray
3-Tokat
4-Hatay
5-Edirne
6-Afyonkarahisar
7-Antalya
8-Sakarya
9-Samsun
10-Karabük
11-Malatya
12-Bolu
13-Ordu
14-Zonguldak
15-Denizli
16-İstanbul
17-Muğla
18-Manisa
19-Şanlıurfa
20-Konya
21-Ankara
22-Kırıkkale
23-Bilecik
24-Mersin
25-İzmir
26-Balıkesir
27-Aydın

E devlette her ay 15'inde yatacak diye yazıyor ama öyle olmuyor. Bizde edevlet ne diyorsa onu paylaşıyoruz size birşey söyleyen yok, üslubunuzu düzgün kullanın.

Ne yani sizin memlekette uygulama farlı heralde sekiz senedir bakım maaşı alıyom ben böyle bir şey görmedim kusura bakma senin ismini bile zikretmedim ama devlet sizin oralarda farklı çalışıyor bizim buralarda farklı ......

Şubat Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Amasya
2-Aksaray
3-Tokat
4-Hatay
5-Edirne
6-Afyonkarahisar
7-Antalya
8-Sakarya
9-Samsun
10-Karabük
11-Malatya
12-Bolu
13-Ordu
14-Zonguldak
15-Denizli
16-İstanbul
17-Muğla
18-Manisa
19-Şanlıurfa
20-Konya
21-Ankara
22-Kırıkkale
23-Bilecik
24-Mersin
25-İzmir
26-Balıkesir
27-Aydın
28-Adana
29-Uşak

Ne yani sizin memlekette uygulama farlı heralde sekiz senedir bakım maaşı alıyom ben böyle bir şey görmedim kusura bakma senin ismini bile zikretmedim ama devlet sizin oralarda farklı çalışıyor bizim buralarda farklı ......
Benim ismimi zikretmedin ama alıntı ile cevaplama o zaman ben Bursa için paylaştım seni alakadar bir durum yok. E devlette her ay 15 i yazıyor buradaki arkadaşlarda bilir genelde 15inden önce yatar. Her il farklı bilmiyorsan yorum yapma.....

bazen istanbulla aynı gun.bazen bır gun sonra,bazen 2 gun sonra yatıyor...mesela ben ıstanbula gore bakıyorum
ama farklı gun yatırma işini,ildekı zıraat bankasından kaynaklı sanıyordum...sanırım merkez ziraat bankasıyla alakalı olabilir..merkez banka bütceyı dengelemek adına farklı gun uyguluyor olabılır..tahmin tabi

Geri