2020 Temmuz Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılma...... İzmir güncel vs yazdığını burada çok gördüm. Niye soruyor.sun.???? Güncel.mi.? Diye.?????.....Bak E devlet.ten

Ya lütfen biri yardımcı olabilirmi e devlet te tek seferlik yardım 900 TL teslim edilebilir yazıyor fakat ne ziraat bankası kartımda ne de PTT kartımda bu şekil bir bakiye yok nereden alınır bu para

bu para yine ziraat bankası subesinde sizin adınıza sosyal hizmet vakfının actığı hesaba yatmıştır.kimliğinizle bir ziraat bankası subesine başvurun..

Mrb annemin kronik rahatsızlığı var yıllardır süre gelen huzursuz bacak sendrom şeker hastalığı affective bozukluk kolestrol guatr borde sol.el elde sınır sıkışması var bunlara rapor kac verirler ne gbi hakları olur annemin babasından emekli maasi var sadece yardımcı olursanız sevinirim

Selamün aleyküm abiler konu dışı olacak ama sizlere sormak istiyorum şehirler arası otobüs bileti fiyatları engelli kimlik kartı olanlara %kac indirimli bilen varsa lütfen cevaplasın

Selamün aleyküm abiler konu dışı olacak ama sizlere sormak istiyorum şehirler arası otobüs bileti fiyatları engelli kimlik kartı olanlara %kac indirimli bilen varsa lütfen cevaplasın

Kafalarına göre uygularlar. RAYİÇ fiyatına göre değil.
görev gereği sık sık seyahat eden biriyim: Firmalar kendi belirlediği fiyatlarına göre indirim yapar:
Karayolları Taşıma yönetmeliği 57. maddesi 11 fıkrası gereği %40 ve yukarı özürlü olduğunu belgeleyen kişiler bilet ücreti, geçerli ücret tarifesi üzerinden %30 indirimli düzenlenmektedir.
Siz önce normal fiyat öğrenin: gerçek normal fiyat sorun: indirimli fiyat değil diye...
sonra özürlü kimlik gösterin. Kabaca %30 oranında indirim yapılmışsa sıkıntı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri