Elif hanım İstanbulun hiç bir ilçesi yatmamış sen istanbulda yaşadığına eminmisin ?İst yatti arkadaslar
Arkadaşlar İstanbul halen yatmamış bilgisi olan varmi
Elif hanım İstanbulun hiç bir ilçesi yatmamış sen istanbulda yaşadığına eminmisin ?İst yatti arkadaslar
Elif hanım yattıysa bile hangi ilçe olduğunu yazarmısınızElif hanım İstanbulun hiç bir ilçesi yatmamış sen istanbulda yaşadığına eminmisin ?
pendikde yatmadıİstanbul yattımı acaba koca forumda kimsenin haberi yokmu...
Bende internet bankacılığı yok bakamıyorum,yatmadiysa boşuna 60 km yol gitmeyeyim
Sağolun, umarım İstanbul da bi iki kişi daha yazar bizde konuyu net anlarızpendikde yatmadı
Güle güle harcayın istanbul biz bekliyoruzArkadaşlar Ankara evde bakım yattı
İstanbul Anadolu yakası yattı kardesim şimdi baktım hayırlı olsunElif hanım İstanbulun hiç bir ilçesi yatmamış sen istanbulda yaşadığına eminmisin ?
İstanbul yatti Anadolu yakası simdiİstanbul yattımı acaba koca forumda kimsenin haberi yokmu...
Bende internet bankacılığı yok bakamıyorum,yatmadiysa boşuna 60 km yol gitmeyeyim
Gerçekten derin bi nefes aldım.sagolunİstanbul Anadolu yakası yattı kardesim şimdi baktım hayırlı olsun
İstanbul Anadolu yakası yatmıştır hayırlı olsun
İstanbul yatti Anadolu yakası simdi
Allah razı olsun sizden valla o kadar ihtiyaçımız var kiİstanbul Anadolu yakası yattı kardesim şimdi baktım hayırlı olsun
İstanbul yatti Anadolu yakası simdi
Bilgi vermenizde dolayı teşekkür ederizIstanbul avrupa yakasi yatmıstir iyi gunler