Varmı bir gelişmeGaziosmanpaşa güncel değil
Sizde durum nedirVarmı bir gelişme
Kayıt bulunamadı yazıyor bendedeKayıt bulunamadı. Yoksa iptal mi oldu
Sizde durum nedir
benim İstanbul Maltepe günceldi şimdi baktım kayıt bulunamadı yazıyor normal ayın başlarında böyle oluyorİstanbul kayıt bulunamadı yazan kaç kişi var ? Lütfen yazınız
1-Gaziosmanpaşa
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | EKİM | |
2 | EKİM | |
3 | EKİM | |
4 | EKİM | |
5 | EKİM |
GÜNCEL İLLER | GÜNCELLEME TARİHİ |
---|---|
BOLU | 04 EKİM |
ADANA | 04 EKİM |
AKSARAY | 10 EKİM |
ANTALYA | 12 EKİM |
BALIKESİR | 12 EKİM |
ANKARA | 13 EKİM |
KOCAELİ | 13 EKİM |
MANİSA | 13 EKİM |
DİYARBAKIR | 13 EKİM |
HATAY | 15 EKİM |
SAKARYA | EKİM |
Sarıyerde de yok malesefAdmin,biz İstanbul kayıt yok diyoruz,sen İstanbul 13 Ekim yazmışsın ! Olmayan kayıtı ne diye yazdın
1 Sayfa öncesinde güncel yazıldığı için listeye alındı. Silerim sıkıntı değil.Admin,biz İstanbul kayıt yok diyoruz,sen İstanbul 13 Ekim yazmışsın ! Olmayan kayıtı ne diye yazdın
uğur bey benim günceldi her zaman olduğu gibi yine aynısı oldu sonrasında kayıt bulunamadı yazıyor sizin paylaşımınız doğru güncellenecek elbette bunu hala anlamayan varsa onun sorunu her ay başında aynısını yaşıyoruz ve sanki bir ilkmiş gibi panikleyip güncel değil diye yazılıyor acele etmeye gerek yok geçte olsa e devlet te görünecek tıpkı bende ve herkeste olduğu gibi1 Sayfa öncesinde güncel yazıldığı için listeye alındı. Silerim sıkıntı değil.
İlginize teşekkür ederim,yok silmeyin kalsın sistem hatasıdır belki görünmüyor1 Sayfa öncesinde güncel yazıldığı için listeye alındı. Silerim sıkıntı değil.