aynen öyle düzelir geçte olsa sıkıntı yokturBen sabah bakmadim büyük olasılıkla bizikide görünüyordu sonra kayıt yok yazdi
aynen öyle düzelir geçte olsa sıkıntı yokturBen sabah bakmadim büyük olasılıkla bizikide görünüyordu sonra kayıt yok yazdi
elif hanım dün baktığımda güncellenmişti sonrası kayıt bulunamadı yazıyor alıştık artık spica34 arkadaşın dediği gibi normal bir durumBenim pendik ve herhangi bir güncelleme yok
Anladim tesekkurler ara ara site ye bakiom yazılınca baktim yoktu ondan yazdimelif hanım dün baktığımda güncellenmişti sonrası kayıt bulunamadı yazıyor alıştık artık spica34 arkadaşın dediği gibi normal bir durum
ben teşekkür ederim aynen bende takip ediyorum 9 u gibi güncellenir 13 ü pazar gününe denk geliyor pazartesi günü yatarAnladim tesekkurler ara ara site ye bakiom yazılınca baktim yoktu ondan yazdim
Ne zaman baktınızIstanbul ayın 13 ü olarak guncellendi
ben az önce baktım güncellenmiş İstanbul MaltepeNe zaman baktınız
Sistemsel bir hata var diyor bizdeben az önce baktım güncellenmiş İstanbul Maltepe
Şimdi tekrardan baktım güncel istanbul pendikNe zaman baktınız
düzelir sistemde her zaman olağan şeyler sabah baktığımda yoktu şimdi varSistemsel bir hata var diyor bizde
Şimdi gördüm duzelmişdüzelir sistemde her zaman olağan şeyler sabah baktığımda yoktu şimdi var
sevindimŞimdi gördüm duzelmiş
Şu an baktım kayıt bulunamadı yazıyor yinesevindim