İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | TOKAT | 06 KASIM |
2 | EDİRNE | 09 KASIM |
3 | HATAY | 09 KASIM |
4 | KARABÜK | 10 KASIM |
5 | ÇANAKKALE | 10 KASIM |
6 | BALIKESİR | 11 KASIM |
7 | KIRIKKALE | 11 KASIM |
8 | AKSARAY | 11 KASIM |
9 | AFYON | 11 KASIM |
10 | ANTALYA | 12 KASIM |
11 | DİYARBAKIR | 12 KASIM |
12 | SAKARYA | 12 KASIM |
13 | SAMSUN | 13 KASIM |
14 | İSTANBUL | 13 KASIM |
15 | KOCAELİ | 13 KASIM |
16 | MANİSA | 13 KASIM |
17 | UŞAK | 13 KASIM |
18 | BİLECİK | 13 KASIM |
19 | ||
20 |
GÜNCEL İLLER | GÜNCELLEME TARİHİ |
---|---|
İZMİR | 13 KASIM |
ANKARA | 13 KASIM |
ZONGULDAK | 13 KASIM |
MERSİN | 13 KASIM |
KONYA | 13 KASIM |
DENİZLİ | 13 KASIM |
BURSA | 15 KASIM |
KAYSERİ | 15 KASIM |
ADANA | KASIM |
Merhaba İstanbul'da her zaman bu yaşanıyor. Anadolu/Avrupa yakaları aynı anda yatmaya biliyor. Şunun kesinliği var ki İstanbul'da her hangi bir ilçesinde maaş yatmış ise gün içerisinde tüm ilçeler yatmış olur.istanbul yattı diyenler neye göre yatmış anlamadım
İstanbul yatmamış neden acaba ilçelere göre değişiyor mu bilginiz var mıİstanbul yatmıştır
Kim 13 dedi.? Sosyal hizmetler.mi?Izmirden haber yokmu
13 denildi
Listede yazan 13 kasım e-devlet üzerinden alınmıştır. Kesin yatacak diye bir durum söz konusu değildir.Izmirden haber yokmu
13 denildi
anadolu yakası istanbul maltepe maaşı aldım bilginizearkadaşlar istanbul maltepe yatmamış konu hakkında bilgisi olan var mi yattı diyenler var yatsaydı hepsi birden yatardı istanbul geneli ayrı ayrı yatmaz
E devlet 13 yazıyor bende biliyorum lakin yazan kişi sanki başka yerden duymuş gibi algılanıyorListede yazan 13 kasım e-devlet üzerinden alınmıştır. Kesin yatacak diye bir durum söz konusu değildir.
Bu gece zor..pazar yatmaz hiç görmedim bunca yilizmir bu gece yatmazsa yarın gece yatar
Maaş ödemesi kesilmiş/dondurulmuş sanırım en yakın zamanda sosyal hizmetleri arayın yada bizzat gidip nedenini sorun.İstanbul yattı mı acaba bizim maaş yatmamış e devletten bakıyorum kayıt bulunamadı yazıyor anlamını bilen var mı
Heyeti girecek ti gidip imza attım size bilgi vericez dediler ama arayan soran yok pzt si gidip öğrenecem dondurulmuşsa hemen açılır mı çok ihiriyqcımız var o maaşaMaaş ödemesi kesilmiş/dondurulmuş sanırım en yakın zamanda sosyal hizmetleri arayın yada bizzat gidip nedenini sorun.
Onun ne kadar süreceğini bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Ancak kesin şu var ki bu aya yetişmemiş ve maaşınızı bu ay maalesef alamayacaksınız.Heyeti girecek ti gidip imza attım size bilgi vericez dediler ama arayan soran yok pzt si gidip öğrenecem dondurulmuşsa hemen açılır mı çok ihiriyqcımız var o maaşa
Hayır o şekilde değil işte..sosyal hizmetler 13 üne veya başka bir il için mesela 20 si diyipte yatmiyorsa bunu yapan bankalar vatandaşın parasını kullanıyorlar artık nasıl kullanıyorlarsa bilemiyorum ..ee haliyle vatandaşta yani bizler çaresiz bunu bekleyince bankalar devam ediyor ancak toplu şekilde dilekçe yazılıp gününde verilmiyor banka oyalıyor diye bir şikayet giderse işte o zaman bunu yapamazlar bunlarin daha çok detayı varda yazsam sıkılır insan okumaktan ??Listede yazan 13 kasım e-devlet üzerinden alınmıştır. Kesin yatacak diye bir durum söz konusu değildir.
E devlet 13 yazıyor bende biliyorum lakin yazan kişi sanki başka yerden duymuş gibi algılanıyor
Bu gece zor..pazar yatmaz hiç görmedim buncayilk
Yarın gece çok çok büyük ihtimalle yatar kardeşim pazartesi sabahından para cepte cepten sonra harca borca bu hayat böyle geldi böyle gide ?izmir kaldı yarın geceye