Tekirdağ ayın 13 yatıyor geneldeArkadaşlar tekirdağ yattı mı acaba bilgisi olan var mı?
Tekirdağ ayın 13 yatıyor genelde
JSN-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim inşallah alırsınız bu ayYanıtınız icin sagolun Saffet bey. İl değişikliği yaptık biz. İst.dan tekirdağ a taşındık. 2.5 aydır maaş alamıyom. Bugün aradılar sosyal hizmetten. Ziraat hesabı açın, yarın gelin imzaya dediler. Umudum ve beklentim bu ay ki maaş a yetişebilmek. Yoksa gelecek ay a kalacağız. 2.5 aydır borçlandık bankalara zaten. Umarım birikmiş parayı da yatırırlar.
Yanıtınız icin sagolun Saffet bey. İl değişikliği yaptık biz. İst.dan tekirdağ a taşındık. 2.5 aydır maaş alamıyom. Bugün aradılar sosyal hizmetten. Ziraat hesabı açın, yarın gelin imzaya dediler. Umudum ve beklentim bu ay ki maaş a yetişebilmek. Yoksa gelecek ay a kalacağız. 2.5 aydır borçlandık bankalara zaten. Umarım birikmiş parayı da yatırırlar.
Uğur bey bu maaşı 2005 yılından beri alıyorum. 15 yıldır aynı ziraat iban a yatıyordu maaş. Ama hayatımda ilk defa adres değişikliği yaptım. Aynı iban a yatar, devam eder diye umdum ama öyle olmadı. Acaba ilk hesabın bağlı bulunduğu şube İstanbul diye mi böyle oldu bilemiyorum. Şimdi yeni açtıgım iban hesabı, tekirdağ çorlu şubesi. Dediğiniz gibi belki bu ay da alamama ihtimalim olabilir haklısınız. İnşallah alırım ama alamazsamda sağlık olsun.
Sayın sayfa yönetici arkadasim yatan il yok ama 14 sayfa olmuş güncel yatacak ili paylaşım yapsanız diğer sayfaları silmeniz mümkün mü nacizane fikrim.