Esenyurt'ta yatmadi
Kocaeli henüz yatmadı arkadaşımKocaeli yattimi arkadaşlar haberiniz varmı rica etsem soylermisiniz
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah yattığı yer incitmesin Nurlar içinde uyusun Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (sav) komşu eylesin başınız sağ olsun Rabbim sizlere sabır versinDenizli yatmıştır biz son kez aldık canım ciğerim ablam öldü acısı geçmez bu paraya bağlı yaşamayın çok zor oluyor Allah herkesin yardımcisi olsun
Allah razı olsun bugünün en güzel haberini siz verdinizSakarya yattı
acaba tc kimlik son numaralara göremi yatıyor bizde istanbul şişlideyiz ama hala tk yokEsenler yattı İstanbul Ekli dosyayı görüntüle 9678
Gün içinde yatar sizinde öyle görünüyoracaba tc kimlik son numaralara göremi yatıyor bizde istanbul şişlideyiz ama hala tk yok
Tamam kardeşim inşallah yatarKocaeli henüz yatmadı arkadaşım
Aynen hiç bu kadar bakmamıştım ziraat mobile artık ankarada yatsınSinir oluyorum şu ankaraya hala yatmıyor ankara bütün illeri yatırcak en sona bizi kalıcaz heralde sürekli ziraat mobile bakıpta 0 rakamını görmekten psikolojim bozuldu
teşekkür ederimziraat bankası mobilden kontrol edin devamlı benim yoktu baktım yatmış seri yatar bugün İstanbul
Aynen ankara hiç gecikmezdi 12 yi 13 e bağlayan gece yatardı şimdi ise en sona kalacak heraldeAynen hiç bu kadar bakmamıştım ziraat mobile artık ankarada yatsın