Benimki bugün yani ayın 29 idiTarih kaçında yatacaktı
Biz çekmedik
31 diyor anlamadım biri çektiğini söylüyor
Benimki bugün yani ayın 29 idiTarih kaçında yatacaktı
Biz çekmedik
31 diyor anlamadım biri çektiğini söylüyor
nerde yatmış bilgi verirmisiniz benim ayın 31 gözüküyor az önce baktım yol sizde nasıl oluyor hayret yaniE devlette ödemenin başlangıç tarihi 31 aralık görünüyor. Fakat şimdi ptt den geliyorum yatmış. Bilginiz olsun. Sanırım herkesin yatmış. Aile destek
ptt kurum ödemelerinden son ödeme ayın 31 gözüküyor yatmış olsa sosyal kartınıza aktarılmış diye yazardıE devlette ödemenin başlangıç tarihi 31 aralık görünüyor. Fakat şimdi ptt den geliyorum yatmış. Bilginiz olsun. Sanırım herkesin yatmış. Aile destek
hocam aile destek alanların bir kısmı 29 aralık bir kısmı 30 aralık bir kısmıda 31 aralıkta alıp bitecek galiba benimki 31 aralık günümü bekliyorumnerde yatmış bilgi verirmisiniz benim ayın 31 gözüküyor az önce baktım yol sizde nasıl oluyor hayret yani
ptt kurum ödemelerinden son ödeme ayın 31 gözüküyor yatmış olsa sosyal kartınıza aktarılmış diye yazardı
aynen kardeşim yarın gece saat 2 üç gibi geçer hesabahocam aile destek alanların bir kısmı 29 aralık bir kısmı 30 aralık bir kısmıda 31 aralıkta alıp bitecek galiba benimki 31 aralık günümü bekliyorum
hocam aile destek alanların bir kısmı 29 aralık bir kısmı 30 aralık bir kısmıda 31 aralıkta alıp bitecek galiba benimki 31 aralık günümü bekliyorum
geçen ayın 7 sinde kardeşim acayip yogunluk vardı ptt atm de gişelerde engelli aylıgı ile aile destek ödemesi aynı günü den geldi tabiki ptt atm den bakıyorum para yok diger atm den çekeyim dedim bankanız onay vermiyo yogunluk oldugu için zorda olsa paramı aldım ptt gişesinden bu aykı erken ödemeler aile destek yılbaşı nedeniyle erken verildi tabi ayın 29 30 31 nedeni tabiki yoğunluk olması diye ödemeleri erkene çektilerhocam aile destek alanların bir kısmı 29 aralık bir kısmı 30 aralık bir kısmıda 31 aralıkta alıp bitecek galiba benimki 31 aralık günümü bekliyorum
arkadaş kaç aydır kurum ödemelerinde gözükdüğü anda ptt şubeden çekiyorumİyi akşamlar bizimde 31 aralık cumartesi gösteriyor e devlette ama bugün eşim gitti ptt ye çekti aile destek ödemesini arkadaşlar sizde gidip vezneden cekebilirsiniz aile destek ödemesini
yardım türü nedir bilgi verirmisinizYardım Türü
Engelli Yakını Aylığı
Yardımın Durumu
Tamamlandı (26/02/2021)
ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLUCAKK BU YARDIM NEDENN TAMAAMLAANDI YAZMAYAA BAŞLAADI AİLE DESTEK YARDIMI BAGLANDI BU İPTALMİ OLUYOR 2022 ENGELLİ MAAŞI
Bilgisi olan varmı cevap yazabilirmi
yarın hesaplardaymış sms geldi banaarkadaşlar aile destek yatmıştır ptt kurum ödemelerinde 29 12 2022
Aile destek ayrı sizin engelli yakını aylığı farklı ödeme birbiriyle bağlantısı yok. Engelli sağlık raporundan kaynaklıda kesilmez çünkü rapor süreleri uzatıldı. İhtimal olarak hane geliri artmış olabilir, hafta içi mesai saatlerinde 144 nolu hattı arayıp, veya maaş bağlattığınız sydv den neden kesildiğine dair bilgi alabilirsiniz, buradan ancak tahminde bulunabiliriz.İşte bu yolladıgıımdan bahsediyorım
Engelli Yakını Aylığı LÜTFÜ BAŞTAR - SONGÜL BAŞTAR - 21/01/2009 ödeme çekildi Tamamlandı (26/02/2021) Detay