Sosyal yardımlaşmaya gittim 2022 Aylığı için raporumu sistemde göremiyorlar bu sebepten başvuramıyorum kimsede konu hakkında net bir bilgi veremiyor çözüm arıyorumKardeş af buyur, sizin sorunuzu net anlamadım. Açar mısın biraz...
Birde rapor Vakıfın sisteminde gözükmüyor, Raporu alırken 18'den küçüktüm şuan 18'im.ÇÖZGER raporu değil mi? 18 yaşından küçük..
birde 2022 maaşı bağlatmaya çalışıyorsunuz..
Öyle anladım.. yanlış bilgi sizi bunaltır. Önce net öğrenelim istedim.
Siz 18 yaşında olduğunuz için artık çözger raporu olarak göremezsinYaya Birde rapor Vakıfın sisteminde gözükmüyor, Raporu alırken 18'den küçüktüm şuan 18'im.
Raporunuz eski tarihli mi (daktilo ile yazılmış) ise sistemde görünmez. Yenilemek gerekiyorSosyal yardımlaşmaya gittim 2022 Aylığı için raporumu sistemde göremiyorlar bu sebepten başvuramıyorum kimsede konu hakkında net bir bilgi veremiyor çözüm arıyorum
ÇÖZGER raporları Şubat- 2019 dan itibaren verilmeye başlandı; çok geriye gitmemelisin..Raporunuz eski tarihli mi (daktilo ile yazılmış) ise sistemde görünmez. Yenilemek gerekiyor
Merhaba raporumu ancak yenileyebildim. Engellilik maaşım zaten durmuştu. Yeşil kartım vardı. Başkaca hiçbir sosyal güvencem yok zaten yoktu. SGK da GSS kaydetmişler bir de borç çıkarmışlar. Yarın SYD ye raporumu vereceğim. Bunun için başkaca nasıl bir yol izlemeliyim bilen arkadaşlar yanıtlar mı lütfen.Raporunuz eski tarihli mi (daktilo ile yazılmış) ise sistemde görünmez. Yenilemek gerekiyor