28 yaşındayım bakım parası alıyorum ancak engelli maaşı alamıyorum evde 3 kişi yaşıyoruz babam emekli ve ev onun üzerine annem de bakıcı parası alıyor başka gelirimiz yok ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba,Merhaba ben 90 engelliyim babamın sgkdan faydalanıyorum maaş alabilirmyim
yaşımız dışında bütün kriterlerimiz uyuyor28 yaşındayım bakım parası alıyorum ancak engelli maaşı alamıyorum evde 3 kişi yaşıyoruz babam emekli ve ev onun üzerine annem de bakıcı parası alıyor başka gelirimiz yok ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anladım, siz sgk dan babanızın üzerinden çıkın, zaten 2022 engelli maaşı bağlandığında otomatik olarak gss niz devlet tarafından karşılanacak.Yalnız engelli olarak babamın sigortasından faydalanıyorum ama kendım adına sgk yok bir çalısma hayatım yok bana sıgortadan düş öyle yapalım diyorlar ama çalısmıyorum sıgortam yok sadece mağdur oldugum ıcın babamın sigortasından faydalınıyorum
18 yaşından buyuksen gelir kriteriniz uygun olursa alabilirsinYalnız engelli olarak babamın sigortasından faydalanıyorum ama kendım adına sgk yok bir çalısma hayatım yok bana sıgortadan düş öyle yapalım diyorlar ama çalısmıyorum sıgortam yok sadece mağdur oldugum ıcın babamın sigortasından faydalınıyorum