2022 Engelli Maaşım Ptt Kartıma Ne Zaman Yatırılıyor?

Peki kardeşim ben birşey daha soracaktım.65 yaş yaşlılık aylığı alanlar vefat etmesi durumunda aylığı kesiliyor mu yoksa çocuklarına varislerine mi devir ediliyor

kardeşim bir de engellilere aile içi gelir kriteri uygulanıyormuş nedir bu 2022 engelli maaşımızı etkiliyor mu mesela benim sağlık raporum süreklidir maaşım kesilir mi 6 yıldır engelli maaşı alıyorum şuan birşeyler anlatılıyor da bu konuda ben pek anlayamadım bilgi verir misiniz nedir ne değildir

Arabi2018 hiç bir maaş miras bırakılamaz.(Emeklilerin bekar kızları yaş gözetmeksizin,18 yaş altı çocuklar cinsiyet gözetmeksizin ve engelli kız erkek çocuk yaş gözetmeksizin bunlar miras gibi çocuklara kalır.Fakat bu 65 yaş aylığı maaş değil kişiye verilen sosyal yardımdır.Dolayısı ile vefaat sonrası bu sosyal yardım kesilir.

peki 2022 engelli maaşı hakkında bir değişiklik oldu mu yasal olarak en son gelir kriterine bakılacak diye duydum yani benim sağlık raporum süreklidir bu durumda maaşıma bir zarar geliyor mu 6 yıldır sorunsuz alıyorum raporu yenilemem vs gerekiyor mu açıkçası korktum şuan nedir bu gelir kriteri kardeşim bilgi verir misin

Doğum tarihim son raka 4 2022 sosyal yardım hesabıma geçmiş.Bilgilerize.(il il farklılık gösterebiliyor.Normalde ayın 9 unda yatması gerekiyor ama Çorum için genelde 7 sinde hesapta oluyor)

[MENTION=20974]arabi2018[/MENTION]

peki 2022 engelli maaşı hakkında bir değişiklik oldu mu yasal olarak en son gelir kriterine bakılacak diye duydum yani benim sağlık raporum süreklidir bu durumda maaşıma bir zarar geliyor mu 6 yıldır sorunsuz alıyorum raporu yenilemem vs gerekiyor mu açıkçası korktum şuan nedir bu gelir kriteri kardeşim bilgi verir misin

https://engelliler.gen.tr/f7/2018-yili-2022-engelli-ayligi-kisi-basi-gelir-miktarlari-32221/

Maaşlar yatmış fakat ptt karta görünmüyor gidip elden alın sistemde hata var galiba ptt karta görünmüyor ??????

Geri