2022 engelli maşında toplu para ne zaman birikmeye başlar?

fasb

Üye
Üye
Katılım
Nis 10, 2011
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
2022 maaşına başvuru yaptım sanırım maaş kabul edilince bir miktar birikmiş para alacakmışız bu para dogrumu eger dogruysa ne zaman birikmeye başlar ben cuma günü evrakları teslim ettim bu para bana nasıl gelecek nasıl ulaşacak ben nasıl tahsil edecegim maaşların bu toplu paradan sonra nasıl gelecek nasıl gönderilecek bu konularda başvuru yaparken memur arkadaş pek cevap vermedi hele kabul edilsin para kolay dedi geçiştirdi sizde varmı bu konuda bilgi falan arkadaşalar.
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Yaşlılık, özürlü ve özürlü yakını aylığı için yapılacak başvurular Yönetmeliğin 11 inci maddesinde sayılan belgeler ile birlikte ilçelerde malmüdürlükleri, illerde ise defterdarlıklara yapılacaktır. Aylık bağlama işleminde başlangıç tarihi mahalli maliye teşkilatına yapılan başvuruyu izleyen aybaşıdır.

Biriken para size ziraat bankası aracılığıyla gönderilir ordan biriken toplu parayı alırsınız, maaşlarınızı mart haziran eylül ve aralık olarak 4 dönemde postaneden alırsınız.
Gönderdiğiniz evrakı aşağıdaki linkten yardım alarak takip edebilirsiniz kabul edilip tarafınıza para gönderilince o sitede gerekli ibareler düşülecektir.

http://engelliler.gen.tr/f7/2022-maasi-evrak-takibi-artik-cok-kolay-72/
 
Tekerlekli Sandalye
Üst