2022 Evrak takipte "vasilik" yazısı ne anlama geliyor?

• Konbuyu başlatan ENB ESKİÜYESİ
  • Başlangıç tarihi
E

ENB ESKİÜYESİ

Guest
Benim oglum var oglum için 2022 maaşına başvurduk bu sitede belirtilen evrak takip sitesi adresini ögrendik sürekli takip ediyoruz teşekkür ederim ancak vasilik yazısı yazıldı diyye dün bir ibare düştüler bu ne anlama geliyor vasilik ne demek bi zahmet yardımcı olurmusunuz?

18 yaş altında olanların mraccatlarını vasileri yaptıgından böyle durumlarda vasi belgesi istenildigi gibi psikolojik rahatsızlıklardada vasi belgesi istenilir psikolojik rahatsızlıgı olan kişilerin imza atma yetkileri olmadıgındn 2022 evrakında oldugu gibi bütün resmi evraklarda vasisie ihtiyaç duyuldugundan 18 yaşında olmayan çocuklarında reşit sayılmamasından ötürü imza hakları vasilerine verilmektedir, böyle durumlarda bu belge istenilir belgenin temini mahkeme tarafından saglanmaktadır

abimin benimö üzerime araba alması için vasim olması mecburimi acaba, mecburi değilse vasiliğimden düşürmek istiyorum ve bunun için nereye başvuram gerekli, cevaplarınız için teşekkürler..

anlamadınız engelli olan benim abim benim vasim, ama benim üzerime araç alması için vasim olması mecburimi acaba bunu sordum ben...

evde bakım parası ve 2022 maaşı ikiside ayır hesaplanır her maaş için ayır ayır şartlar vardır. en belirgin fark birini engelin kendisin alması(2022) birinin de engeliye bakanın aldığı maaşıdır

Ancak artık 2022 maaşı hesaplamasına evde bakım maaşı, evde bakım maaşı hesaplamasına 2022 maaşının aylık ortalamasıda dahil edilmektedir

Geri