Allah c.c hayırlı şifalar versinArkadaşlar dün ameliyat oldum dualarınızı bekliyorum çok sıkıntı çekiyorum
Allah Acil Şifalar Versin Özge52 hanımArkadaşlar dün ameliyat oldum dualarınızı bekliyorum çok sıkıntı çekiyorum
Allah dan acil şifalar diliyorum geçmiş olsunArkadaşlar dün ameliyat oldum dualarınızı bekliyorum çok sıkıntı çekiyorum
Şafi isminle Rabbim şifa versinArkadaşlar dün ameliyat oldum dualarınızı bekliyorum çok sıkıntı çekiyorum
Rabbim acil şifalar versin inşallah çok geçmiş olsunArkadaşlar dün ameliyat oldum dualarınızı bekliyorum çok sıkıntı çekiyorum
Allah acil şifalar versin.Arkadaşlar dün ameliyat oldum dualarınızı bekliyorum çok sıkıntı çekiyorum
Hayır maaşlarına herangi birşey olmaz da,nasıl 2 maaşla yetiştirip ödeyeceksin?Yeri değil ama aktif olduğu için buraya yazıyorum; ben bakım maaşı ve engelli maaşı alıyorum kirada oturuyoruz Toki konut başvurusu yapsam ve çıktı diyelim maaşlarım kesilir mi arkadaşlar göre hareket edeceğim ?
eşin tapuyu senden önce alirsa ne yapacaksin diyelim,hadi velvki bisekilde oldu,ödediklerin de boşa gidertmez mi? Sen onlari tokiye sor bence.Ya arkadaşlar benim eşimin üstünde toki var yanlız tapu yok benim üstünde hiçbirşey yok ben başvuru yapsam olurmu sağılar