Sadece 2 çocuğun forması dün baktım 1750 kırtasiye hariçYa okullar başladı para yokkkkkkkkki nasıl olacak bilmiyoruz arkadaşlar ğüncel ve ya güncel değil önemi yok acil hükümetin parayı yatırması lazım ok
Hangi şehirdensiniz acaba ?Arkadaslar benim tutar 2690 yaziyo neden acaba
Bizde taşıma gibi bir olay yok ama neden eksik tutar yatırılmış bir bilginiz var mı acaba ?Benimde geçen ay böyle olmustu taşınmadan dolayı dedi eksik kalan tutar gelecek ay maaşına eklenecek dediler sosyal hizmetler
Onun cevabı burda değil sosyal hizmetlerde bağlı buluduğun sosyal hizmetleri arayın onlar gerekli cevabı vereceklerdirHangi şehirdensiniz acaba ?
Bizde taşıma gibi bir olay yok ama neden eksik tutar yatırılmış bir bilginiz var mı acaba ?
Cevabın sosyal hizmetlerde olduğunu biliyoruz. Bir fikriniz var mı gibisinden sorduk.Onun cevabı burda değil sosyal hizmetlerde bağlı buluduğun sosyal hizmetleri arayın onlar gerekli cevabı vereceklerdir
Sizinki daha da düşük bendede 3013 görünüyor yarın arayıp sorucam sebebi ne diyeArkadaslar benim tutar 2690 yaziyo neden acaba
YokCevabın sosyal hizmetlerde olduğunu biliyoruz. Bir fikriniz var mı gibisinden sorduk.
3336 görünüyorSizinki daha da düşük bendede 3013 görünüyor yarın arayıp sorucam sebebi ne diye
Evet bana ilçe degisikligi sebebiyle kesildi dediler kesilen tutar bu ay eklenecek dedi bakalim merakla bekliyorum aynı şehirde olup baska belediyeye ait bir mahalleye taşınınca dahi kesilir dedilerHangi şehirdensiniz acaba ?
Bizde taşıma gibi bir olay yok ama neden eksik tutar yatırılmış bir bilginiz var mı acaba ?
Evet bana ilçe degisikligi sebebiyle kesildi dediler kesilen tutar bu ay eklenecek dedi bakalim merakla bekliyorum aynı şehirde olup baska belediyeye ait bir mahalleye taşınınca dahi kesilir dediler
Hangi şehirdensiniz acaba ?
AntalyaHangi şehirdensiniz acaba ?
Telefon ettim çözemedik yerlerine gittim yanlış hesaplama yapılmış nasıl olduysa 4 günlük eksik hesaplama yapılmış düzeltecekler3336 görünüyor
Hadi bismillahOrdu bakım maaşı yattı