2022 gelir kriteri ne zaman kalkacak bu saçmalık yasa

[MENTION=22609]Mehmet.00[/MENTION]

2022 Engelli maaşı gelir krıterini kaldıracaklarına dair hiç bir beyanları olmadı, kaldıracaklarınıda zannetmiyorum. Çalışamayan engellilerin eline geçen tek nakdi desteğin çok zor şartlar altında verilmesi çok yalnış. Her seferinde engellinin yanındayız şeklinde yaptıkları her açıklamada engellileri daha zor koşullara mahkum ettiler.

2022 Engelli maaşı gelir krıterini kaldıracaklarına dair hiç bir beyanları olmadı, kaldıracaklarınıda zannetmiyorum. Çalışamayan engellilerin eline geçen tek nakdi desteğin çok zor şartlar altında verilmesi çok yalnış. Her seferinde engellinin yanındayız şeklinde yaptıkları her açıklamada engellileri daha zor koşullara mahkum ettiler.
Haklısın bari muhtaçlık sınıri artsa

Muhtaçlık sınırı asgari ücretin artışına endeksli, 2022 maaşlarına gelen zamda memur maaş zammına endeksli, bu durumda her yıl orantılı olarak her iki artışla bir denge içersinde dolayısı ile gelir krıteri, yani muhtaçlık sınırının yükselmesi değilde tamamen kaldırılmaması halinde engelli maaşı sıkıntıları sürekli olarak yaşanacaktır.

[MENTION=18042].BLADE.[/MENTION]

Nasıl gelir krıteriniz hiçbir yerde yok, anlayamdım.

Son düzenleme:
Geri