2022 maaş alıyorum şigortalı işe gireceğim ne yapmam gerekiyor

11.06.2012 pazartesi günü 2022 haziran ayı dönem maaşımı alacam aynı zamanda aynı gün işe başlıyacam ne yapmam gerekiyor yardımlarınız için teşekkürler

SSK lı olarak bir işe başlayacaksanız bunu mutlaka kuruma bildirmelisiniz. Aksi taktirde onlar öğrenirse iş daha çok karışır çalışmaya başladığınız zaman doğal olarak gelir artışınız göz önünde bulundurulacaktır fakat masraflarınız çıkarıldıktan sonra kişi başına düşen 100 tl geçmiyor ise kurumun maaşınızı kesmeyeceğini düşünüyorum. Fakat kişi başına düşen miktar verilen kriterin üzerine çıkarsa ozaman maaşınız kesilir.

2022 maaşı alınabilmesi için hiçbir sosyal güvenlik kurumun da kaydınızın olmaması gerekmektedir. 2022 maaşı alanlar ise bir yıl içerisinde 90 günü aşmamak kaydıyla SSK lı çalışılabilir.

Sizin için böyle bir yanıt buldum yani 90 günü aşmamak kaydı var. İsterseniz dilekçenizle birlikte gidin alıp alamayacağınızı oradaki memurlara sorun çünkü sakıncalıysa daha sonrasında faiziyle birlikte geri ödeme yapmaktansa iyice emin olarak almanız daha uygun olacaktır.

Arkadaşım, eylül maaşını çekip sgk gidin ordan malmüdürlüğüne gidin yazılı cevap isteyin al kullan derlerse alın alma derlerse almayın ayrıca aldıgınız cevabı atmayın saklayın ...

2022 maaşı

2022 maaşı almaktayım haziran 11 de sigortalı işe başladım eylül ayında dönem maaşımı çektim ama aralık ayında 90 günü aştığı için dönem maaşımı çekmedim ne yapmam gerekiyor yardımlarınız için teşekkürler

Bu soruyu 100 defada sorsanı alacağınız cevap değişmez. O nedenle durup durup aynı soruyu sormanın bir anlamı yok. Yapman gerekenleri arkadaşlar söylemiş sana zaten.

Geri