2022 Maaş gelir kriteri, kesilen maaş

Selamlar arkadaşalar

kızım için aldığımız engelli maaşı ben asgari ücretten sigortalı içe girince kesildi
ssk tesipiti nedeni ile yazıyor e-devlette
ben eşim ve 2 çocuğum ile 4 kişilik bi aileyiz
tek maaş benden geliyor birde kızımızın engelli maaşı var

kesilen engelli maaşı için gelir kriteri ne kadar bilgi verirseniz sevinirim
şuan eve giren maaşla; 1 asgari ücret, birde bakıcı maaşı, bu maaşlar ile kriteri aşıyormuyuz

gezemeyen evde engellının basını bekleyen kısıler para harcayamıyor kıyafet almaz sık sık gezıp dısarda yemek yıyemez
boylece elınde bıraz para bırıktıkce bırıkır oda ılerıde hastalık yatırımı ıcındır

sonucta sosyal hızmetler bırıken paraya karısır yada bankada varsa gorunur dımı
yanı paran varsa nıye versınlerkı maas
bu durum nedır

gezemeyen evde engellının basını bekleyen kısıler para harcayamıyor kıyafet almaz sık sık gezıp dısarda yemek yıyemez
boylece elınde bıraz para bırıktıkce bırıkır oda ılerıde hastalık yatırımı ıcındır

sonucta sosyal hızmetler bırıken paraya karısır yada bankada varsa gorunur dımı
yanı paran varsa nıye versınlerkı maas
bu durum nedır
Dışarı çikmayınca para birikiyosa brawo valla. Kira faturalar market pazar halloldu gezmemiz eksik.dışarı cıkabiliyorken çıkamıyoruz ama yinede birikim yok.siz nasi birikim yapiyosunuz acaba? Yada bu mantığa nası vardınız

Selamlar arkadaşalar

kızım için aldığımız engelli maaşı ben asgari ücretten sigortalı içe girince kesildi
ssk tesipiti nedeni ile yazıyor e-devlette
ben eşim ve 2 çocuğum ile 4 kişilik bi aileyiz
tek maaş benden geliyor birde kızımızın engelli maaşı var

kesilen engelli maaşı için gelir kriteri ne kadar bilgi verirseniz sevinirim
şuan eve giren maaşla; 1 asgari ücret, birde bakıcı maaşı, bu maaşlar ile kriteri aşıyormuyuz

2022 Engelli maaşı kişi başı gelir krıteri 7.368 tl.

4 Kişi x 7368 tl = 29 472 tl aşılmayacaki

Sizin gelir 22 100 tl asgari ücret 10.125 tl bakım maaşı = 32 225 tl.

Gelir krıterini malesef aşıyorsunuz, ayrıca kesilme sebebi olarak ssk tespiti denmiş yani siz işe girince kızınızda otomatikman sgk lı olmuş oluyor engelli maaş krıterlerinden birirde hiç bir şart altında sgk dan yararlanmıyor olmak gerekli.

Chp gelirse sosyal yardımları keserler diye bizi hep aldattılar alın size kim kesiyor engelli maaşlarını görün benim 10 sene olacak 7 ay sonra tam tamına 10 sene işte para biriktirmeyelim diye ucu ucuna geçinelim diye maaşlarımızı kesiyorlar aaa sonra biraz para kazanırız refahımız artar aman haa gözleri kalır sonra biz kendi içimizde bile 5 para etmeyiz adamlar yalaka işte al biz hiçbir şey hak etmiyoruz bu kafayla elimizdeki bütün haklarımızı alsınlar da bu yalakalarda rahat etsin evinimizde kuzu kuzu ölmeyi bekleyelim gezmekmiş yemekmiş bizim neyimize

Chp gelirse sosyal yardımları keserler diye bizi hep aldattılar alın size kim kesiyor engelli maaşlarını görün benim 10 sene olacak 7 ay sonra tam tamına 10 sene işte para biriktirmeyelim diye ucu ucuna geçinelim diye maaşlarımızı kesiyorlar aaa sonra biraz para kazanırız refahımız artar aman haa gözleri kalır sonra biz kendi içimizde bile 5 para etmeyiz adamlar yalaka işte al biz hiçbir şey hak etmiyoruz bu kafayla elimizdeki bütün haklarımızı alsınlar da bu yalakalarda rahat etsin evinimizde kuzu kuzu ölmeyi bekleyelim gezmekmiş yemekmiş bizim neyimize
Akp 2017'de refah sözü verdi şimdi millete sabredin diye diye ağlayacaklar beceremedik batırdık diyemiyorlar siz devam edin engelli dernekleri nerede bizim hakkımızı kimler savunuyor yazıklar olsun bize, adamlar maaşlarımızı kesmek için evde bakım maaşını bile gelirden sayıyor heheyt be heyt birde chp gelirse sosyal haklarımızı kesermiş hahahahBu hükümetin son kullanma tarihi geçti geçti kokuyor artık emekliyi devlete yük gören hükümet engelliyi ham eder ham çiğnemeden yutar

Geri