2022 Maaşı adres değişikliği

Arkadaşlar merhaba. Adres değişikliğini bildirmediğim için 2022 maaşım kesildi. Yeni adresimi bildirmek için nasıl bir yol izlemem gerekir ? Sosyal yardımlaşma vakfına giderken yanımda hangi belgeleri vs. götürmem gerekli ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

GT-I9500 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

[MENTION=16551]ws10[/MENTION] Malesefki adres değişikliği bildirilmezse maaş kesiliyor ve yeniden maaş bağlatmak için tüm işlemler yeniden başlıyor. Muhtaçlık yeniden sorgulanıyor işlemler tamamlandıktan sonra bir mani yoksa tekrar maaşı almaya başlıyorsunuz.

İkametinizin bağlı olduğu kuruma bir dilekçe ile adres değişikliğinizi bildirerek başvuruda bulununuz.

[MENTION=16551]ws10[/MENTION] Malesefki adres değişikliği 15 gün içersinde bildirilmezse maaş kesiliyor ve yeniden maaş bağlatmak için tüm işlemler yeniden başlıyor. Muhtaçlık yeniden sorgulanıyor işlemler tamamlandıktan sonra bir mani yoksa tekrar maaşı almaya başlıyorsunuz.

İkametinizin bağlı olduğu kuruma bir dilekçe ile adres değişikliğinizi bildirerek başvuruda bulununuz.
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Dilekçenin haricinde herhangi bir belge falan gerekiyor mu acaba ?

Adres değişikliğiniz aynı vakfın hizmet alanı içindeyse sanırım dilekçeniz yeterli olacaktır. Şayet başka vakfa geçmişse yani il/ilçe değişikliği olmuşsa ozaman işlemleri yeniden başlatıp tüm evrakları yeniden isteyebilirler.

http://engelliler.gen.tr/f7/2022-maasi-almak-icin-gerekli-evraklar-74/
Gülümse hayata yine sizi rahatsız ediyorum çok özür dilerim. Bugün 2022 maaşı için tekrar dilekçe verdim. 2-3 ay sonra eve kontrole geleceklerini söylediler,eve gelmelerinde ki amaç nedir acaba ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

[MENTION=16551]ws10[/MENTION] Estagfurullah rahatsız edici bir durum yok bu sitenin amacı zaten insanlara yardımcı olmak. Bilgimiz yettiğince seve seve cevap veririz.

Bu durum normal bir prosedür sosyal inceleme ev ziyareti yapılıyor gelip size bir takım sorular sorabilirler.

Ablacım benim sürekli raporum var üzerinde de zaten maaş hakkı yazıyor ama görevli memure hanım olumsuz olur gibi ifadeler kullandı işin gerçeği ümidim kesildi artık buyursun gelsinler :)

Eve giren bütün geliri buna evde bakım maaşıda dahil alınan herhangibir burs yardım vs.. hepsinin toplamı evdeki kişi sayısına bölündğü zaman 423 Tl geçmiyorsa sıkıntı yapmayın.

[MENTION=16551]ws10[/MENTION] bu durumda memurun olumsuz bakması normal 1200 geliriniz var ve 2 kişisiniz kişi başı düşen miktar 423 tl olduğu için aşıyorsunuz maaşınızın kesilmesi ve tekrar bağlanmaması normaldir.

Geri