2022 maaşı için alacağım raporu yaşadıgım şehirden almam şartmı?

  • Konuyu başlatan ENB ÜYESİ
  • Başlangıç tarihi
E

ENB ÜYESİ

Guest
2022 maaşı için başvuru yapacagız hastaneden rapor almamız gerekiyormuş dogrumu ve bu raporu yaşadıgım şehirden degilde başka şehirden alsak sorun olurmu kabul ederlermi?
 
E

ENB ÜYESİ

Guest
Ben istanbul'da yaşıyorum rapor için müracaat ettik ancak bize rapor için randevu verdiler 45 gün bizim memleketimiz izmit oraya gidip ordan alacagız telefon açtık bir haftada alırsın dediler o yüzden ordan almak istiyorum acaba kabul ederlermi?
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Anladım ordan almanız sorun olmaz, alınılan hastane tam teşekküllü oldugu taktirde heryerden alınılabilir ancak başvuruda saglık kurulunda çıkacak bazı eksiklikler alınılan hastanede degiştirileceginden bu ihtimali göz önünde bulundurup yaşanılan yerde alınılması daha dogru olur..
Sgk'dan olası çıkacak sorunlarda hastaneye gitmeniz icap ederse yine o hastaneye gitmeniz gerekebilir sadece bi olasılık oldugunu bilmeniz gerektigini belirteyim.
 
E

ENB ÜYESİ

Guest
Çok teşekkür ederim kaç gündür sormadıgımız yer kalmadı ama kimse bu kadar geniş ve anlaşılır bilgi vermedi biz düşünüp hangi ihtimal daha iyi olacaksa ona karar verip o şekilde alalım raporu teşekkür ederim size peki bu durum haricinde yine başvuruda sorun yaşarsak size sorabilirmiyiz?
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Tabi sadece bu konuda degil her konuda bizlere sorup yardım isteyebilirsiniz bilgimiz dogrultusunda yardımcı oluruz.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst