2022 Maaşı İlk Toplu Para Alımı Hakkında Soru

Merhaba, babamın 2022 maaş talebini sgk evrak takibi uygulamasından arada bir kontrol ediyordum. Onaylandığını gördüm, aşağıya resmi koydum. Bu toplu parayı ne zaman alabiliriz ve nasıl alabiliriz? Ziraat bankasına giderken sadece kimlik yeterlimidir ?

Diğer sorum ise, ziraat bankasından toplu parayı aldıktan sonra, 2012 3. dönem 3 aylık maaşı ptt ayrı olarak mı alacağız yoksa oda bu ziraat bankasından alacağımız toplu paranın içinde mi?

chckh.jpg

Geçen ayın 24 ünde onaylanmış maaşınız. 1-2 hafta içinde toplu paranızı alırsınız. Eylül dönemi maaşıda muhtemelen toplu paranın içindedir. Olmayabilir de net bişey diyemiyorum.

ama dönem maaşı da toplu paranın içindedir %80 geçenlerde bir arkadaşımında hemen hemen bu şekilde dönem maaşına yakın bir zamana denk geldiydi toplu parası dönem maaşıda toplu paranın içerisindeydi

darkzine Babanızın Toplu Maşaını aLabildinizmi ? benimde online ödeme tarihim 07.08.2012 ama daha alamadım bi bilgi verirseniz sevinirim...

darkzine Babanızın Toplu Maşaını aLabildinizmi ? benimde online ödeme tarihim 07.08.2012 ama daha alamadım bir bilgi verirseniz sevinirim

Halil abi senın bir bilgin yokmu bu ay toplu pralar yatırlıldımı bir buçuk ay oldu paramı alamadım bankaya git gel anam ağladı :(

Hay allah. Normalde online ödeme tarihini takip eden 2 hafta içinde alman lazımdı. Banka müdürüyle görüşmeyi dene bide istersen.

Geri