Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maaşı toplu parası hangi tarihten itibarek birikmeye başlar?
harun gökmen]merhabalar ben samsundan harun öncelikle geçmiş olsun ben 2022 için 14/04/2011 de başvurdum benim dosyam 20/12/2011 de ankaraya gönderildi ben toplu para olarak ne zamandan itibaren alıcam ilgilerinizi bekliyorum teşekkürler.
benim 14/04/2011 den sağlık kurulu raporum var mal müdürlüğü bu raporu 20/12/2011 de raporu ankaraya gönderdi ben maaşı hangi tarihten itibaren alabilirim ve ne zaman maaşım bağlanır
evrağınız 28/12/2011 tarihinden ankaraya göndermiş. 04/01/2012 de ankaraya ulaşmiş
Ankara'dan gelecek cevap bekleyeceksiniz. tahmin 3 ay bazen 8 ayda sonuçlanır.
Başvurunuzun kabul edildiği tarihten itibaren bağlanır, maaş bağlanana kadar geçen süre boyunca maaşınız birikir maaaşınız bağlandığında toplu ödeme olarak alırsınız
ya sizin verdiginiz iki tane linkide girdim vereli 5 ay filan oldu da aslinda sunu sorucam madem ankaraya ulasmamistirki ben o yazilari aliyorum ret gibi bir olanak oluyormu??
Siz malmüdürlüğünden evrakların gönderilip gönderilmediğinden tam emin olun eger gönderilmişse bimere yazı yazarak bilgi talep ediniz size bilgi vereceklerdir ve bu şekilde işleminiz de biraz hızlanacaktır.