2022 Maaşım 3 yıldır sonuçlanmadı ne yapmalıyım?

orhan52

Üye
Üye
Katılım
Ağu 8, 2011
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Slmlar arkadaşlar. Yaklaşık 3 sene once 2022 aylığı için başvuru yaptım.Özür oranı T. 3 senedir hala bı sonuca ulasamadık.İşte 18 yaş dolumu yazısı yazıldı belgede noksanlıklar tespit edıldı 4 ay once tamamen butun eksıkler qıderıldı ama hala bı ses cıkmadı hala beklıoruz. Bıktım artık lutfen bana bı care.Üniversiteye de qıdeceqım ıcın bu para bana cok lazım.Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım?


Durumu : İŞLEMDE
Aylık Durdurulma Nedeni : TANIMSIZ
Son Maaşı(1 Aylık) : Aylık almamaktadır.
 

Mehmet Yalçın

Üye
Üye
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
5,369
Tepkime Puanı
23
Puanları
38
Bu kadar sürede sonuçlanmamış olması gerçöekten çok ilginç evrakların eksik olmasından ve birçok evrakın eksikliğinin giderilmesinden dolayı maaşınız epeyce uzamış şuan sizin yaptığınız kopyalama sonucuna göre evrakların işlemde devam ettiğini gösteriyor bu durumda beklemekten başka birşey yok, kuruma dilekçe ile evrakların akibetin sorsak bile "şuan işlemde" diyeceklerdir, şuan beklemekten başka çare yok, neticede kurumda eksik evrakları tamamlamadan maaşı bağlamaz bekleyelim ve olası evrak takip sitesindeki değişiklikleri bizimle paylaşın yine yardımcı olalım..
 

orhan52

Üye
Üye
Katılım
Ağu 8, 2011
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Puanları
0
Peki teşekkür ederim. Hep mal müdürlüğündeki memurun yuzunden bunca sure uzadı. Eksıklıklerı qıdermemıs muhur basılacaqını soylememesı fln en buyuk etken o oldu. Yazıklar olsun be. Ankara'ya telefon acıp dosyayı uste aldırdım mecburen. Bır hafta ıcınde sonuclanır dendı. Beklıyorum bakalım. Umarım kısa surede sonuclanır sonuclansnda artık. Neyse tekrar tsk ederim ilginiz için..
 
Tekerlekli Sandalye
Üst