2022 maaşımız onaylandı ancak toplu parayı alamadık ne yapmalıyız?

Kurum devredildi o bakımdan herkesle ilgili sıkıntılar oluştu o sebpeten dolayı gecikmeler oldu, bankaya birde evrak takip sitesindeki sicil numarasıyla gidip kontrol ettirin, olmazsa sgk'ya giderek magduriyetinizi dile getirin yardımcı olacaklardır

maası cekmediginiz icin geri gitmiş olabilir daha önce ziraat bankası online hesaba yatırılıyordu simdi nasıl bilmiyorum

evet geri gitmiş Ama online ödeme gözüküyo nette bakınca fakat hesapta para olmadığı söyleniyor ne yapmamız lazım yardımcı olurmusunuz ..

Arkadaşlar ben anneme özürlü maaşı yaptırdım ama iki yıl oldu daha hiç bir sonuç çıkmadı ve sonra dedilerki dosya kayıp oldu bu durumda ne yapmalıyız acil yardım

sorguladığınız kışıye ait kayıt bulunamadı diyor bu dosya nasıl kaybolur ki yada bize neden bilgi verilmedi nasıl iş yapıyorlar bunlar anlamadım gitti:

Telefonla bir sonuç alamazsınız. Bulunduğunuz ildeki sosyal yardımlaşma il müdürlüğüne giderek bizzat sorunuz.

anladım ama bu bi kaç ay sürebilir ben dışında kimse ilgilenemez babam hasta ve ben çalışmak için şehir dışındayım o yüzden numara sordum ..

arkadaşlar ben sosyal yardımlaşma kurumuna da gittim bana kesin bir şey demiyorlar yok ankara da kaldı dosya yok göndermediler diyorlar birde kaybolmuş olabilir diyorlar ben bir şey anlamadım şimdi ne yapmalıyım koskoca iki sene oldu fakat hiç bir haber çıkmadı nerde olduğu ile ilgili bir şeyde demiyorlar bu nasıl iş anlamadım annem geçen gün yine ameliyat oldu ve masrafları karşılayamıyoruz bu iş çok canımı yaktı bir şey bilen varsa söylesin lütfen acil yardım ben bimer e de araştırmak için şikayet ettim ama bir şey çıkmadı diye cevap geldi bana neden bunlar halkı rezil ediyorlar ya böyle bir hak tanımasınlar yada bu milleti rezil rüsva etmesinler burma kadar geldi artık benim annem ölünce mi çıkacak maaaşı merak ettim....

2022 evrak takip sisteminde kaydınız çıkmıyorsa ve bu kadar sürede halen evraktan bi haber yoksa evet kaybolmuş olabilir, yapılacak 2 yol var birincisi baroya başvurup ücretsiz bi avukat talep edip dava açıp şikayetçi olmak, yada yeniden başvuru yapmak başka yapılacak yol göremiyorum 2022 evrak takipte kaydınız çıksa belki birşeyler yapılabilirdi, bu arada anneninizin sağlık masrafları için ivedi olarak sosyal yardımlaşmaya başvurun hemen bi gelir testi yaptırın ve bu sıkıntıyıda giderin.

Geri