2022 maaşları bankamatik kartıyla alınacak

Halil Yılmaz

Admin
Yönetici
Katılım
May 19, 2010
Mesajlar
14,505
Tepkime Puanı
189
Puanları
63
Yaş
50
PTT tarafından ödenen 2022 maaşları bundan böyle pttmatik adı verilen bankamatik kartlarıyla alınabilecek. PTT bu kartları 2022 maaşı alan herkese gönderiyormuş. Elinize gelen bu kartla PTT şubesine gidip bankamatik kartınıza şifre alıp, alınan şifreyle birlikte dilediğiniz zaman dilediğiniz saatte sıra beklemeden maaşınızı çekebilirsiniz.

Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altındaki

SSK
Bağ-Kur
Emekli Sandığı emeklileri ile
2022 aylık ödemeleri
İş göremezlik ödeneği ve emzirme yardımı ödemeleri
Cenaze ödeneği, cenaze nakil gideri, yol gideri, gündelik ödemeleri ve şahıs ödemeleri PTT işyerlerinden yapılmaktadır.


Üstelik ödemeler herhangi bir merkeze veya şubeye bağlı olmaksızın tüm işyerlerimizden yapılmaktadır.

SSK ‘dan emekli olanların ilk maaşları PTT aracılığıyla ödenmektedir.

PTT tarafından sunulan “ KONUTTA TESLİM” emekli maaş ödemesi hizmeti ile maaşını PTT aracılığıyla alan Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklileri talep etmeleri halinde ilave bir ücret ödemeksizin hiçbir yaş sınırlaması olmadan emekli maaşlarını konutlarında alabilmektedirler. Bunun için Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına maaşınızı konutunuzda almak istediğinize dair bir dilekçe vermeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca 2022 sayılı Kanuna göre aylık ödemeleri sadece PTT aracılığıyla işyerinde ve konutta teslim olarak yapılmakta, iş göremezlik ödemeleri, yol gideri, gündelik ödemeleri ve şahıs ödemeleri de PTT işyerlerinde ve konutta ödenebilmektedir.
Emzirme yardımı, cenaze ödeneği ve cenaze nakil gideri ödemeleri için konutta teslim hizmeti verilmemekte bu ödemeler sadece PTT işyerlerinden gerçekleştirilmektedir.

Kuruluşumuza gönderilen ödemelerde;

SSK,Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri adına gönderilen maaşlar 6 ay süreyle,
2022 sayılı Kanuna göre yapılan aylık ödemeleri 4 ay süreyle
İş göremezlik ve emzirme yardımı ödemeleri 2 ay süreyle

Kuruluşumuzda ödenmek üzere beklemekte, bu sürelerin sonunda ilgili Kurumlara iade edilmektedir.

*** Emekli maaşlarınızı PTT aracılığıyla almak istiyorsanız Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığına bir dilekçe vermeniz yeterli olacak, maaşlarınızın PTT’ye gönderilmeye başlanması ile birlikte hizmette PTT ayrıcalığını yaşamaya başlayacaksınız.

*** Çok yakın bir zamanda PTT’den emekli maaşı alanlara, maaş kartı verilerek bu kart ile isterlerse PTT işyerlerimizden, isterlerse Pttmatik cihazlarından 7 gün 24 saat maaş çekilme kolaylığı getirilecektir. Böylelikle emeklilerimiz kuyruk beklemeksizin maaşlarını istedikleri zaman alabilecek, ayrıca maaşının tamamını çekmek zorunda da kalmayacaklardır.
Kaynak
 
Tekerlekli Sandalye
Üst