Adana ili güncel
İnşallah valla olursa tüm bakicilar için cok cok iyi olur ve bu vesileyle de büyük bir sevaba girmiş olursunuz elçi olarak aracılık yaparak efendim inşallah kabul görür inşallahErken yatsa bağri ama yatırmazlar ama arakadaşlar emekliye verilen ikramiye bizede vermesi için hatay milletvekiline söyledim inşallah ikramiyeyi söyleyeceğim dedi yani yeni bir ğelişme hepimizin adına istedim arkadaşlar yaparlarsa
Sorun yok benimde çift maaş ama teki gözüküyor iki aydır sorun yokBen çift maaş aliyorum ama bu ay sadece tek maaş gorunuyor, arada bu tarz problemler oluyirmu acaba
efendim muhtemelen mayıs ayında maaşınız bağlanır çünkü nisan ayı ödemeleri ziraat bankası hesaplarına tüm türkiyede 31 mart-1 nisan itibariyle hesaplara yatırılmıstır lakin henüz daha bakım parası alan kisilerin hesaplarına gecmemistir efendim oyüzden muhtemelen sizinkiside mayıs ayına yetisir diye nacizane düsünmekteyim tskler.Arkadaşlar bu ayın 5 de bakım parası için başvuru yaptım bugünde görüşme için eve geldiler onaylanınca size haber vereceğiz dediler sizce kaç gün sürer onaylanması ayrıca büyük kızımda evde bakım alıyor küçük kızım için başvuru yaptım tahmini olan varmı onaylanması ne kadar sürer
Bende 12.04 odeme tarihi sizde nasil 15.04 oluyor tekrar bakin bence .Antalya güncel 15.04 ödeme tarihi