2022 torba yasası hakkında gelişmeler

sağol halil usta içim rahat değil sonra faiziyle filan ödeyecek durumda değilim zaten bu yüzden ay boyunca kararsız kaldım kimi al dedi bilir bilmez konuşuyor kimi alma dedi hata olduğunu biliyordum lakin paraya ihtiyacım vardı artık zamana bırakıyoruz

Bilmeleri gerekir fakat çıkacak olan yasa ve yönetmeliğinde kesinleşir bu tarz soruların cevabı bir ara istersen bence geçmişte nasılsa o şekilde devam ettiğini sölüyeceklerdir büyük ihtimalle nasıl olsa ücretsiz hat ara öğren.

Kabul edilen yasalar arasında bizi ilgilendirecek yasanın açıklamalarında fazla bir detay göremedim kimsede net olarak eski 2022 yasası şu haldedir diye bir açıklamada yapmadı beklemedeyiz.

af çıktı bende 1 ay önce ödedim keşke ödemeseydim..mal müdürlüğünden biri çıkıp bana cezaevine girersin şöyle olur böyle olur dedi beni 5000 lira zarara soktu..neyse şans işte

Keşke ödemeyi geciktirecek bir yol deneseydiniz. Sağlık olsun

Az önce tv de Başbakan yardımıcısı Bekir Bozdağ'ında bir açıklaması oldu konuşmanın yarısını yakalayabildim 2022 yasasınıdaki değişikliklerin tamamlanamadığını örneğin sosyal yardımlardan ödenen maaşların hacz edilemeyecek bir düzenlememiz vardı ama yetiştiremedik 1 Ekime kaldı dedi.
Bakalım yasa ne şekilde çıkacak inş mağduriyetlere yol açmaktansa mağduriyetlerin giderilmesi yönünde olur

Geri