Merhaba benim bugün yattı bez param. Banka hesabıma yattı sizlerinde biran önce yatar inşallahBu ay bez yatan varmi
Bez parasi
Merhaba benim bugün yattı bez param. Banka hesabıma yattı sizlerinde biran önce yatar inşallahBu ay bez yatan varmi
Bez parasi
Oluyor ben 16 yaşındaki ikiz lerim edevlet şifresi aldım fakat zihinsel se vasi istiyor pttTC yi e devlette nereye yazıcaz çocuklar 18 yaş altı onlara e devlet olmuyorki
Benim büyük kızım 12 yaşında küçük kızım 11 yaşında bu yaştaki çocuklara e devlet oluyormuki 18 yaşını doldurmasına 2 ay kalan kızıma vermediler 18 dolunca gel dedilerOluyor ben 16 yaşındaki ikiz lerim edevlet şifresi aldım fakat zihinsel se vasi istiyor ptt
Bez ödemesi alıcam çocukların biri 12 diğeri 11 yaşındaBenim büyük kızım 12 yaşında küçük kızım 11 yaşında bu yaştaki çocuklara e devlet oluyormuki 18 yaşını doldurmasına 2 ay kalan kızıma vermediler 18 dolunca gel dediler
E-devlet SGK şahıs ödemeleri bölümünden gorebilirsinizArkadaşlar 18 yaş altı kızlarım için ağustos ayının 17sinde Sgk'ya bez ödemesi için başvuru yaptım sizce bu ay bize bez parası yatarmı ayrıca kızlarımın bez ödemesini e devlette nasıl görebili
2024 yılı Evde bakım maaşıTOPLU SÖZLEŞME ZAMMI BELLİ OLDU!
2024-25 yıllarındaki maaşlarına zam oranları netleşecek. Belirlenecek oranlar 65 yaş aylığı, engelli maaşı ve evde bakım maaşları üzerinde de etkili olacak. Böylece 8 milyondan fazla kişiyi ilgilendiren oranlar ise resmen duyuruldu.
2024'ün ilk altı ayında yüzde 15, ikinci altı ayında yüzde 10, 2025'in ilk altı ayında yüzde 6 ve ikinci altı ayında yüzde 5 zam yapılacak.
OCAK DÖNEMİ %44,42'LİK ZAM ORANINA GÖRE MAAŞ ZAMMI
EVDE BAKIM DESTEĞİ
Eski: 5.098
Yeni: 7.363
.sizce dogrulugu varmı yenı senenın zammı
Aynen2024 yılı Evde bakım maaşı
Eski: 5.098
Yeni: 5.862
şahıs ödemeleri yaz oradan görürsün her ayın 5 de yatıyorArkadaşlar 18 yaş altı kızlarım için ağustos ayının 17sinde Sgk'ya bez ödemesi için başvuru yaptım sizce bu ay bize bez parası yatarmı ayrıca kızlarımın bez ödemesini e devlette nasıl görebilirim