Maasi yatan varmi
Büyük ihtimalle yarın gece 12 den sonra yatıcak
Bı üst mesajda adam açıklamasını yapmış halen Bayram parasıdır diyonyatınca bellı olur bayram parasdır o
Bende kendi sitesine baktım öyle bişey yok haklısınız ben inanmamıştım zaten. Ama haber siteleri hemen yapmaya başlamış.1500 ek para yatacak gibi haberlere inanmayın. Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığımım öyle bir açıklaması yok!
Kesinlikle yalan haber inanmayın bakanlığın ve hükümetin böyle bir açıklaması yok her konuda sahte videolar havada uçuyor devletin bir numarası miting alanından vatandaşlara sahte montajlı video yayınlarsa normal vatandaşın yapması da gayet normalEvde bakım maaşı alanlara müjdeli haber! Duyuru yapıldı: Bunun için 1500 TL daha verilecek
Evde bakım maaşı alanlara müjdeli haber! Duyuru yapıldı: Bunun için 1500 TL daha verilecek. Verilen bilgilere göre, Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evde bakım maaşı alanların desteklenmesi amacıyla yeni bir uygulama başlatıldı. Bu kapsamda, evde bakım maaşı alan kişilere 1.500 TL'lik ek bir bakım desteği verilecek. İşte detaylar...
Bu nakadar dogru bilmiyorum açıklama yaparmisiniz
Bu nakadar dogru bilmiyorum açıklama yaparmisiniz
Bence bu gece yatmaz 12 veya 13 gibi yatar diye düşünüyorumBu gece yatan iller olurmu
Bildiğim kadarıyla memura gelen yüzde oranına göre zam geliyorEn düşük memur maaşı 22 bin olacakmis, evde bakıma ne kadar etki eder acaba bu durumda
%100 almış oldu memurlar en düşük 22 bin olarak o zaman bizde %100 alıcaz ?Bildiğim kadarıyla memura gelen yüzde oranına göre zam geliyor
Bizede y üzerine yüzde 100 zam yaparlarsa 8672 TL alıcaz ama hayaller%100 almış oldu memurlar en düşük 22 bin olarak o zaman bizde %100 alıcaz ?