Ben baktım öyle birşey görünmüyorsosyal yardımlara bakarmısınız 1500tl yatan varmı acaba
Diyarbakır yattı Azad kardeşDiyarbakır ses ver
Pendikteyim buraya yatmisİstanbul'dayım ve yatmadı.
İnternet bankacılığı kullanmayanlar var buradan takip ediyorlar o yüzden herkes yazıyor çünkü bankamatik uzakta olanlar gidemeyen var emin olup öyle gidiyorlar o yüzden yazıyorlar yani şahsi fikrim öyleLan hepsi aynı anda yatıyor zaten yazmayın yattı diye
Bende İstanbul'dayim ama öyle bişey yatmadiArkadaslar istanbulda olan bir arkadasim bin lira daha fazla yattigini soyledi
Bence seni işletmiş fazla yatmadı yatan miktar 4336 TL.Arkadaslar istanbulda olan bir arkadasim bin lira daha fazla yattigini soyledi
Pendikteyim ben yattı.İstanbul aynı anda yatmıyor mu? Eyüp Sultan yatmadı.
E Devlet evde bakım taleplerinizle ilgili başvurular üzerinden de başvuru açılmış, ben başvuru yaptığımda sağlık raporunu hastaneden güncelletin uyarısı çıkıyor.1500 TL ek destek için avde bakım parası alanlar bağlı bulundukları müdürlüğe müracat edip talepte bulunmaları gerekiyormuş, inceleme sonucu uygun görülürse 1500 TL ye kadar (düşükte olabilir) uygun görülen ilave destek verilecekmiş, uygun görülürse görülmezse yok.