2023 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E devlette 28.02.2023 tarihi güncel arkadaşlar. Bu ay GÜNCELLENMEMİŞ.Teyit edebilir misiniz arkadaşlar. Teşekkür ederim.
Ewet herkes aynı tarih
Ulan insanlara manipülasyon yapmayın.. siz bir kaç kişi gerizekalı cahil Topluluk... Neymiş evde bakıma engelliye ,2000₺ ikramiye verilecek miş? Cahillik işte eğitim şart

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ewet herkes aynı tarih
Ulan insanlara manipülasyon yapmayın.. siz bir kaç kişi gerizekalı cahil Topluluk... Neymiş evde bakıma engelliye ,2000₺ ikramiye verilecek miş? Cahillik işte eğitim şart

Ya cahillik le değil arkadaşım insanlar 2 kuruşla geçinmeye çalışıyor. Kirası faturası bir umut bekliyor işte. Her yazanı takip ediyor. İnanmak istiyor.yokluk çok zor.

Ya cahillik le değil arkadaşım insanlar 2 kuruşla geçinmeye çalışıyor. Kirası faturası bir umut bekliyor işte. Her yazanı takip ediyor. İnanmak istiyor.yokluk çok zor.
Haklısın hepimizin kendine göre sıkıntıları var maalesef.lakin biri kuyuya taş atmasın yalan vs haberler artık sinir bozucu oluyor

Hayirli geceler bise soracam yardimci olursaniz sevinirim benim bakici Kartika sorun vardi sonra e devlette girdim bakici kisminda annesi yazmiyo cocuklar var sadece ust kisminda tcem ve bakici diye ismim yaziyo konu oki cocuklarimin ismi oldugu yerde bakici olarak isim yok ve Katta calismiyo ne yapmaliyim lutfen yardimci olurmusunuz

Arkadaslar soruma cvb verebilirmisiniz ne yapmam gerek nasil bir yol izlemem gerek cidden bilmiyorum yardim lutfen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri