2023 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim evde bakım maaşı hesabına para yatırılır mı hiç aklınız başınızda değil zaten sdv bu hesaba para yatırıldığını tespit etse maaşınız bile iptal olur o hesab sadece bakıcı hesabıdır herşeyi bir kiriteri var kusur sizde bizim millet bilmem neyin peşinde o hesaba para yatırılır mı para çekilirimi hiç aklınız çalışmıyor o hesab sadece

Depremde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet ,yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Allah tüm kurtarma ekibinin polisimizin jandarmamızın yar yardımcısı olsun 🤲

güzel karşelerim ben kimseye atıfta bulunmadım genelleme konuştum bir yanlış anlaşılma varsa diğye dikkat ederseniz isim kullanmadım bu sitemizde bir çok konularda gereksiz ve asılsız bilgi kirliliği var kesin olmayan konularda milleti yanıltacak bilgilerde bulunmayalım diye düzeltme yaptım

Elimizde tek kart, iki hesap var bankamatikten ikisini de görebiliyoruz.zaten 2.hesaptan alış veriş yapamıyoruz parada atamıyoruz 2.hesaba bu arkadaşın attığı para nerde ozaman 1.hesaptami

Arama kısmına evde bakım maaşımı yazmam gerekiyor kusura bakmayin ben Yeni başvuru yaptım için bi bilgim yok bu alacam ikinci olacak

İzmir'de aynı geçen ayki gözüküyor fazla takılmaya gerek yok e devlete günü gelince yatar hesaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri