Yılın son bakım maaşı 2024 Aralık ayına ait yatan bakım maaşı ilelrini bu başlık altında paylaşalım lütfen.
Engelli maşlari yattimi tşkYılın son bakım maaşı 2024 Aralık ayına ait yatan bakım maaşı ilelrini bu başlık altında paylaşalım lütfen.
Perşembe günü yatıcakEngelli maşlari yattimi tşk
Bol bol evde bakım aylığı getirir demeyi unutmuşsun2025 yılı inşallah hepimize sağlık ve huzur getirir
Sana kemik atan olmadı kaşınmaBol bol evde bakım aylığı getirir demeyi unutmuşsun
benim engelli maasi hala yatmadi SAKARYA liyim ilk maasim alcam bende bana 5.ila...9.zu arasinda yatcak dediler hala yatmadiPerşembe günü yatıcak
Ben dün çektimbenim engelli maasi hala yatmadi SAKARYA liyim ilk maasim alcam bende bana 5.ila...9.zu arasinda yatcak dediler hala yatmadi
bana niye yatmadiki???hala hala garipBen dün çektim
Doğum tarihinizin son rakamina göre yatiyor benim ayın 9 unda yatiyor oğlumun 1999 doğumlu son rakamı 9 olduğu içinbana niye yatmadiki???hala hala garip
Ben her ayın 5'nde alırımbana niye yatmadiki???hala hala garip
Oturduğu evi saymiyorlar diye biliyorum. Ekstra evi sayıyorlar diye biliyorum. Arabayı sayıyorlar amaEvde bakim için bakicimin evi var ne kadarını gelirden hesaplarlar
Yazikki huzuru mutluluğu rızkı ugurdan şans tan böcekten yıldan ağaçtan bekliyor insan kimse planına Allah'ı dahil etmiyor hatta soylemeye utanacak seviyedeBol bol evde bakım aylığı getirir demeyi unutmuşsun