2024 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Yılın son bakım maaşı 2024 Aralık ayına ait yatan bakım maaşı ilelrini bu başlık altında paylaşalım lütfen.
18 aralikta engelli maasi onaylanan ne zaman maas almaya baslar...sydy vakfi bana 5.ila...
9 arasinda alirsin demisti hala yatmadi ben aile destek aliyodum onu ret ettiler engelli maasina baslattilar.onaylanmis 18 aralikta ama hala hesaba gecmedi ben kronik hastayim kuah hastasi bilgi almak istiyorum

Hasta yada engelli yakınına bakanlara ödenen 9.077 lira aylık ödemenin 10.100 liraya yükselmesi bekleniyor.

dıye yazı yazan yerler var,acaba tahmını olarak bellımı...yanı 1000 tl lık zam olursa az olmazmı

Hasta yada engelli yakınına bakanlara ödenen 9.077 lira aylık ödemenin 10.100 liraya yükselmesi bekleniyor.

dıye yazı yazan yerler var,acaba tahmını olarak bellımı...yanı 1000 tl lık zam olursa az olmazmı
Kesinlikle az olur evde hasta bakımı yapanlar var 22 bin istiyolar birde sadece gündüz için bizede devletimiz bir sigortayı bile çok görüyo hem sigorta yapılmalı hemde asgari ücret civarı olmalı hastaya birşey oldumu biz ne yapacağız iş arasak yaşdan dolayı almıyolar gerçekten zor oluyo iki engelli yakınımı kaybettim benden başka bakan yoktu sigortam yok yaşım ilerle

zaten engellıye bakanları devlet sıgorta yapmıyor

bakıcılar ıste calısmadıgı ıcın sıgortası olmuyor..ılerıde duseceklerı durum sokak dilenciliği..kim ne verırse

Geri