694 lira yatmış hesabaArkadaşlar hasta bezi ödemesi yatan varmı, benim hastamın raporu geçen ay içinde yenilendi de, halâ gözükmüyor e devlette ödeme ?
694 lira yatmış hesabaArkadaşlar hasta bezi ödemesi yatan varmı, benim hastamın raporu geçen ay içinde yenilendi de, halâ gözükmüyor e devlette ödeme ?
18 aralikta engelli maasi onaylanan ne zaman maas almaya baslar...sydy vakfi bana 5.ila...Yılın son bakım maaşı 2024 Aralık ayına ait yatan bakım maaşı ilelrini bu başlık altında paylaşalım lütfen.
cts bağlayan gece yatırırlar inşallaharkadaşlar pazara denk geliyor bakım maaşı yatarmı sizce sagılar
Biride bir cevap yazsaydı ne güzel olurdu.Arkadaşlar yeni bağlanan Bakıcı maaşında sosyal hizmetler ne zaman ziraat bankasında hesap açıyor. Önceden kullandığı hesap numarası zaten mevcut oraya mı yatar.
Bakanlık tan sonra sonradan onlar direk bi hesap açıp oraya yatırmaya başladılar. Başvururken yeni hesap açıp vermiştim. Onceki olur mu bilmiyorum benm yoktu zaten. Ama sonradan bakanlık otomatik yeni hesap açıp oraya yatırmaya basladiBiride bir cevap yazsaydı ne güzel olurdu.
daha önce sosyal hizmetler bağlı bulunduğunuz ilcedeki subeden hesap acmanızı istiyordu artık ödemeleri bakanlık yaptığı için bakanlık otomatik kendi acıyor (evde bakım ödemesi onaylandığında )siz subeye gidip acılan hesabı karta bağlamanız yeterliBiride bir cevap yazsaydı ne güzel olurdu.
Evet kabul edilmiş görünüyor, hayırlı olsunarkadaslar cıktımı acaba
ne zaman yatr acabaEvet kabul edilmiş görünüyor, hayırlı olsun
Cumartesi gece 12'den sonra tahminenne zaman yatr acaba
Geçen ay 15'in de yatmıştı 326 TLne zaman yatr acaba
azmıs ama hıc yoktan ıyıdırGeçen ay 15'in de yatmıştı 326 TL
Kesinlikle az olur evde hasta bakımı yapanlar var 22 bin istiyolar birde sadece gündüz için bizede devletimiz bir sigortayı bile çok görüyo hem sigorta yapılmalı hemde asgari ücret civarı olmalı hastaya birşey oldumu biz ne yapacağız iş arasak yaşdan dolayı almıyolar gerçekten zor oluyo iki engelli yakınımı kaybettim benden başka bakan yoktu sigortam yok yaşım ilerleHasta yada engelli yakınına bakanlara ödenen 9.077 lira aylık ödemenin 10.100 liraya yükselmesi bekleniyor.
dıye yazı yazan yerler var,acaba tahmını olarak bellımı...yanı 1000 tl lık zam olursa az olmazmı